IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

22 световни премиери на автосалон Лос Анджелис

Изложението отваря врати за посетители на 22 ноември

22 световни премиери на автосалон Лос Анджелис

Организаторите на автосалон Лос Анджелис съобщиха, че по време на тазгодишното изложение ще се състоят цели 22 световни премиери. Броят на премиерите за Северна Америка е дори по-голям, но към момента точната бройка не е известна.
22 световни премиери на автосалон Лос Анджелис
Автосалонът през миналата година. Снимка: LA Autoshow

Най-много световни премиери ще направи Mercedes-Benz - четири на брой, като две от тях ще бъдат на моделите S65 AMG и S600. С две премиери ще участват Porsche и Nissan, като е вече известно, че германската спортна марка ще разкрие за първи път Macan. Японците пък ще покажат Nismo Juke RS и концепт на Nismo, за който се спекулира, че представлява още по-спортна версия на GT-R.

С поне по една премиера участие ще запишат компаниите BMW, Chevrolet, Ford, Honda Hyundai, Jaguar, Land Rover, MINI, Subaru и Toyota, съобщават организаторите, без да уточняват конкретните модели. За BMW вече се знае, че ще разкрие хибридната версия на 4-Series.

Салонът ще отвори врати на 20 ноември за журналисти. Официалното откриване ще се състои два дни по-късно, като изложението ще продължи до 1 декември.

Очаквайте подробности

0 от 500