IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шпионски снимки на новото BMW X6

Промените при модела ще бъдат козметични

Шпионски снимки на новото BMW X6

Шпионски снимки на новото BMW X6
Американското издание Automedia публикува първи снимки на бъдещото X6. Прототип на модела бе забелязан по време на изпитания в близост до завода на баварския концерн в Спартенбърт, Южна Каролина. Именно там ще се произвежда автомобила.
Шпионски снимки на новото BMW X6
От снимките си личи, че големи промени в дизайна не се очакват. Капакът на бъдещия X6 е леко изменен, има и други леки промени, но като цяло концепцията на модела си остава същата. Шасито също не е пипано - то е същото като на модернизираното BMW X5 от предишното поколение. Разстоянието между двете оси също се е запазило - 2933 мм.
Шпионски снимки на новото BMW X6
Все още обаче не е ясно дали и бъдещето BMW X6 ще последва новото BMW X5, като бъде предложена версия само със задно предаване и 4-цилиндров мотор. Според експерти, това няма да стане. Със сигурност обаче ще има хибридна версия, като и М-модификация. Ще има и версия M50d xDrive с 6-цилиндров три-турбо дизел с мощност 381 к.с.

Снимки: Automedia

Тагове: bmw x6
0 от 500