IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Булдог ще представи новото MINI

Следващото поколение на култовия автомобил ще излезе на 18 ноември

Булдог ще представи новото MINI

Международната кампания по случай излизането на новото поколение на MINI на пазара ще стартира на 18 ноември. А главна роля в рекламите на модела е поверена на английския булдог Спайк, съобщиха от компанията.

Булдог ще представи новото MINI

Всъщност датата не е подбрана случайно - на нея преди 107 години е роден сър Алек Исигонис. Именно той преди 50 години създава първият компактен автомобил, преобразил отрасъла. Премиерата на новото MINI ще се състои на две места едновременно - в Лондон и в завода на марката в Оксфорд.

Още същата седмица моделът ще дебютира и на две световни автосалона - в Лос Анжелис и Токио, но официалното му представяне ще бъде на изложбата в Шанхай догодина. Именно тогава моделът ще излезе в продажба.

Булдог ще представи новото MINI

Британската марка ще заложи на доста силна рекламна кампания, в която основен елемент ще бъдат традиционните за MINI екстравагантни клипове. Те ще трябва да покажат драйвърските качества на новия модел, както и неговата емоция. Звездата в тях е булдогът Спайк, а в организация за заснемането на клиповете са участвали 120 души. Сред тях са дресьори, кинолози и ветеринари.

Английският булдог отдавна е един от любимите символи на MINI. Негови изображения украсяват голяма част от аксесоарите на марката, а самият той се появява в част от рекламите на автомобила.

Снимки: MINI

0 от 500