IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Datsun показа своя втори нов модел

GO+ е миниван, който е базиран на хечбека GO

Datsun показа своя втори нов модел

Вторият нов модел на възродената марка Datsun се нарича GO+ и ще стъпи на пазара през следващата година, съобщиха от централата на компанията майка Nissan.
Datsun показа своя втори нов модел
GO+ представлява миниван / MPV, който е базиран на представения неотдавна хечбек GO. Всъщност двата модела са напълно идентични, що се отнася до дизайните на екстериора и интериора. Междуосието и широчината също не се различават.

Основните разлики между GO и GO+ са в задната част, която при минивана е по-дълга с 210 мм. Допълнителното пространство приютява още две седалки, като по този начин GO+ може да бъде поръчан и със седем места.

Задвижването е поверено на 1.2-литров двигател, комбиниран с 5-скоростна механична трансмисия.

Datsun GO+ ще се произвежда на една и съща поточна линия с GO. Производството ще се осъществява в Индонезия, а цените предстои да бъдат обявени. Към момента е потвърдено, че двата модела ще се предлагат на развиващите се пазарите като Индия, Индонезия, Южна Африка и Русия.
Datsun показа своя втори нов модел
Името Datsun произлиза от автомобила DAT-GO, произвеждан през 1914 г. от токийската Kaishinsha Motorcar Works. През 1931 г. марката е преименувана на DAT Motorcar Co., а името Datsun е наложено от Nissan, които купуват токийската фирма през 1934 г. През 1986 г. Datsun преустановява операциите си, а тази година отново се върна на пазара.

Снимки: Datsun
 

Тагове: datsun datsun go+
0 от 500