IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Да очаква ли Golf 7 първата си сервизна акция?

Германското издание Auto Bild откри теч в климатичната система на модела

Да очаква ли Golf 7 първата си сервизна акция?
Известни с дългосрочните си тестове, германските журналисти от Auto Bild откриха дефект в последното поколение на популярния хечбек Volkswagen Golf, пише специализираното издание Autoevolution. Колегите са имали възможността да изминат десетки хиляди километри с модификацията 1.4 TSI с пет врати. В края на изпитанието инспекцията е показала наличие на влага под жабката на колата.
Да очаква ли Golf 7 първата си сервизна акция?
Според публикацията проблемът е причинен от дефектен маркуч, които трябва да отвежда кондензираната от климатика вода извън купето.
 
Журналистите споделят, че проблемът не е опасен и лесно може да бъде поправен, но припомнят, че евентуална сервизна акция би засегнала около 300 000 автомобила от моделите VW Golf, Audi A3 и Seat Leon.
 
Autoevolution пише още, че Volkswagen няма навика да изтегля от пазара големи партиди автомобили, а по-скоро действа на принципа "ще го сменим, когато се счупи".

Снимка: Volkswagen
Тагове: volkswagen golf
0 от 500
  • #6
    17 rate up comment 10 rate down comment
    doc ( преди 10 години )
    gouf,otnovo e 'inovator'-karane s pluvane
  • #5
    37 rate up comment 16 rate down comment
    Gouf ( преди 10 години )
    Голф и климатик?Имаме новина драги зрители!
  • #4
    17 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Сега Дошо какво ли ще каже, нали Аутобилд бе собсвеност на ФВ? И това естествено само Дошо го знаеше, сега как ще отговори на критиката на Аутобилд? Вярно може да е *** проблем, може дори да не си заслужава да се коментира, но списанието показва че е коректив и не спестява нищо на итателите си, както и на производителите, били те немски или други. За тях е важен потребителя. За което евала. Ако на 40-50000км. е направила конденз, да сменят маркуча.
  • #3
    20 rate up comment 20 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Чакайте сега Аутобилд колко Голфа са тествали? За да има сервизна акция се изисква проблема да е масов. Ако се получи в 5 или дори 500 коли никой производител не прави сервизна акция за такъв смехотворен проблем в такива малки бройки. Това да не е като проблемите на Тойота, опасност от запалване, отказ на спирачки, самоускоряващ *** на газта и тем подобни ужасии. Те Тойота имаха масов проблем с уплътнителите при Ай Го че не направиха сервизна акция а що кола се наводниха в дъждовете.
  • #2
    44 rate up comment 15 rate down comment
    груди ( преди 10 години )
    Да бе, не бил опасен проблема. Кво токова- събирала се вода в купето, около жабката там щото сигурно няма кабели :) Покарай на жегата с вода в купето 2-3 дена, пък после успех с махането на мухъла и миризмата на гаден мухъл! Ама то пък голф + мухъл,съсем естествено си звучи хахахах
  • #1
    44 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Да не се надяват на сервизна акция VW не им пука особено за клиентите им. Който купил купил сега да му мисли...ако беше някоя по-достойна марка може и да имаше.