IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi Sport Quattro е готов за производство

Германците показаха нов прототип на спортното купе

Audi Sport Quattro е готов за производство
Audi показа поредния прототип от серията Sport Quattro, за който твърди, че е съвсем близо до серийно производство. Моделът, който е вдъхновен от легендарния автомобил от 1984 г., е еволюция на показания през 2010 г. концепт.
Audi Sport Quattro е готов за производство
Също като него той има голяма шестоъгълна решетка, Coupe оформление на каросерията, както и спортен външен вид. Променени са стоповете и предницата, която вече има по-обран дизайн.
Audi Sport Quattro е готов за производство
Дребните промени продължават с нови джанти и по-големи изпускателни тръби.
Audi Sport Quattro е готов за производство
Дизайнерите са запазили дясно разположените вентилационни отвори в предния капак, както и електрическите дръжки на вратите, които вече са боядисани в цвета на купето.
Audi Sport Quattro е готов за производство
Задвижването се осигурява от хибридна система, комбинираща електромотор, литиево-йонни батерии и 4.0-литров V8 бензинов двигател с две турбини. В крайна сметка колата разполага със 700 к.с. и 800 Нм, които са достатъчни за постигането на ускорение до 100 км/ч за 3.7 секунди. Максималната скорост е 305 км/ч.
Audi Sport Quattro е готов за производство
Според каталожната информация колата се нуждае от едва 2.5 литра бензин на всеки 100 км пробег, а вредните емисии не надвишават 59 г/км. Всичко това е възможно благодарение на системата COD, която деактивира част от цилиндрите, когато те не са необходими.
Audi Sport Quattro е готов за производство
Официалната премиера на модела ще се състои идната седмица на изложението във Франкфурт.

Снимки: Audi
Тагове: audi sport quattro audi s1
0 от 500
  • #5
    24 rate up comment 10 rate down comment
    разбирател ( преди 10 години )
    До Дошо!Ех, момче, абе ти си неграмотен, а си тръгнал да даваш "компетентни" мнения по технически въпроси и да се заяждаш.Дано не си представителна извадка на днешната българска младеж, от всичко да "разбираш" по малко, но от нищо изцяло."О"чуден ли си?! Защото аз не съм учуден.
  • #4
    23 rate up comment 27 rate down comment
    До Дошо ( преди 10 години )
    Дошо не приписвай драмите на Тойота на Ауди. Ес4 333к.с. със ускорение 7 секунди няма. 240 к.с. дизела на А5 е с ускорение 0-100 5,9 сек. малко трудно ще стане с още 100к.с. отгоре ускорението да намалее. Единствената ти гънка няма как да се сети. Важното е че ти като човек, който всички знаят че никога нищо не знае за коли си дал някакви цифри, които пак си сънувал, но сънищата не са реалноста. Относно дали Ауди лъжат за ускорението? Ето факт.RS6 заводско 3,9 сек 0-100км. В тестовете 3,6 сек.
  • #3
    21 rate up comment 25 rate down comment
    груди ( преди 10 години )
    Грозно е. Баси дАрвата.
  • #2
    20 rate up comment 37 rate down comment
    expert ( преди 10 години )
    Красота, стил, изящен дизайн, пистова динамика....
  • #1
    27 rate up comment 37 rate down comment
    разбирател ( преди 10 години )
    УНИКАЛЕН ДИЗАЙН! Макар и да съм фен на МБ, не мога да си изкривя душата и да кажа на черното бяло.Просто АУДИ са номер едно в дизайна и отвътре и отвън.Задават стандарт, който другите така и не успяват да стигнат.Само ме съмнява, че при тази сенергична мощност от 700 коня ускорява едва за 3.7 секунди.Това е много.Е класата с 4 по 4 се ускорява за 3.6, а е с около 150 коня по-малка мощност и по-тежка.