IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи поглед към новото поколение S-MAX

Функционалният модел на Ford ще се появи през 2014 година, а във Франкфурт ще видим концепция

Първи поглед към новото поколение S-MAX

Компанията Ford загатна как ще изглежда следващото поколение на модела S-MAX, чрез концепция, която ще бъде показана на изложението във Франкфурт.
Първи поглед към новото поколение S-MAX
Ford S-MAX се появи за първи път през 2006 година, което означава, че е време за новото му поколение. Концепцията на снимките дава първи поглед към въпросния нов модел, който ще стъпи на пазара още догодина.

Както се вижда от официалните снимки, дизайнът е изпълнен в стила на новите модели на марката. Предната част разполага с агресивна решетка на радиатора в стил Aston Martin, кланиците имат мускулест вид, а страничната линия, която описва формата на дъга, придава стремителен силует на практичната кола.

Кабината пък предлага 5 индивидуални кресла, като средното на втория ред може да бъде сгънато и използвано като масичка. Любопитна подробност е липсата на механичен скоростен лост, а таблото и корите на вратите са обшити с висококачествена кожа. На борда е качена и нова версия на системата Ford Sync, която следи здравословното състояние на хората в кабината, чрез интегрирани в седалките сензори, отчитащи сърдечната дейност.

Под капака на концепцията се крие нов 1.5-литров двигател от нашумялата серия EcoBoost. Той е бензинов с турбо и ще се появи на пазара през 2014 година. Мощността му е 180 к.с. и 240 Нм.

Повече подробности очаквайте по време на премиерата във Франкфурт.

Тагове: ford s-max
0 от 500
  • #5
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Единствените хубави европейски марки са Форд и Опел.
  • #4
    3 rate up comment 4 rate down comment
    додо ( преди 10 години )
    Най-добрият ван!
  • #3
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    "Предната част разполага с агресивна решетка на радиатора в стил Aston Martin, кланиците имат мускулест вид, а страничната линия, която описва формата на дъга, придава стремителен силует на практичната кола."Кланиците ли???Туй да не е сайт за касапи и телета???Е профи стъ,спор немъ.Не е зле да си наеметъ ридактор,че съсипвате хубавите новини.
  • #2
    9 rate up comment 12 rate down comment
    груди ( преди 10 години )
    Абе... Форд.........
  • #1
    5 rate up comment 5 rate down comment
    бъчваря ( преди 10 години )
    Айде и тез махнали копчалъците. То не, че някой ги ползва де, но да се водиш по гайдата нашвабите и по-точно гайдата на голфаджиите, си е меко казано глупаво. Сега липсата на бутони ще я отбележат в един-два реда и ще се насочат към някакво друго различие с Голф. А такива сто на сто има. Иначе конжепцията изглежда много добре на пръв поглед - и задница и предница и странична линия.