IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Обновените Toyota Land Cruiser и Lexus GX

Първи снимки на новите версии, които очакваме на пазара догодина

Обновените Toyota Land Cruiser и Lexus GX

В интернет пространството се появиха снимки на обновените версии на Toyota Land Cruiser и Lexus GX, които трябва да излязат на пазара през следващата година.
Обновените Toyota Land Cruiser и Lexus GX
От информацията на изданията Toyota-lc.ru и Indian Autos Blog, които разпространиха снимките, става ясно, че проходимите японски модели ще получат както обновени екстериор и интериор, така и оптимизирани двигатели.
Обновените Toyota Land Cruiser и Lexus GX
Визуалните изменения не са големи, като включват нови предни брони, различни решетки на радиатора, нови фарове, обновена задна част и нови джанти и цветове. Снимки на интериорите липсват, но се спекулира, че при Land Cruiser ще има нова централна конзола, нов волан и ново арматурно табло.
Обновените Toyota Land Cruiser и Lexus GX
Двигателите за сега остават мистерия, но се очаква европейската версия на Toyota Land Cruiser да получи оптимизирани бензинови и дизелови двигатели, предлагащи едновременно по-добра динамика и по-нисък разход на гориво. За луксозният Lexus GX ще бъде използван 4.6-литровия V8 бензинов двигател, генериращ 305 к.с.
Обновените Toyota Land Cruiser и Lexus GX
Обновените Toyota Land Cruiser и Lexus GX

0 от 500
  • #18
    11 rate up comment 6 rate down comment
    пффф ( преди 10 години )
    Tия пък пак ООН и ала бала, абе ей ти къде живееш? Асфалт ли няма до вас че търсиш кола която да е добра на макадам и черен път? Колко пъти в годината ше идеш извън пътя? Дали ще се завреш в храстите да е надереш цялата ако си отделил от джоба си 100 бона а? 99% от тия където ги купуват тия динозаври по 2,5тона не ги изкарват извън пътя. А пробвал ли си да избегнеш препятствие с 100км/ч тоя дрънгел?Колата ,оже да е хубава, ама за извън пътя.
  • #17
    7 rate up comment 5 rate down comment
    до:Поредния Анонимен ( преди 10 години )
    Що бе калъв,ти от къде си вадиш изводите?Аз нямам възможност да купя всички коли на света и да ги сравня,като теб.Все пак да спомена,че съм карал настоящото и предното поколение Land Cruiser без да съм ги притежавал.Карал съм и други машини от същия клас и мога да говоря и сравнявам.Ти обаче не спомена какво си имал и караш.Или може би,като жена ми колите ти харесват само на външен вид и цвят.Аман от меки кити ей!Че и на големи разбирачи почнаха да се барат...
  • #16
    10 rate up comment 10 rate down comment
    Cenitell ( преди 10 години )
    КСогато човек види Тойота Лендкруизър трябва да сваля шапка-това е джипът, ползван от години за всякакви научни пътешествия,за спасителни акции и хуманитарни акции на на ООН и на ЮНЕСКО, понеже те стигат и се връщат от там, където няма сервизи и резервни части.
  • #15
    11 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    В нещастна Германия студентите и днес все още изучават технологичния опит на Тойота.Тук в този форум 10-12 заблудени селски цървула се правят на знаещи.Жал ми е за тях.
  • #14
    7 rate up comment 10 rate down comment
    пффф ( преди 10 години )
    A и още нещо- Анонимен събуди се, това че татко ти от ладата е взел някой таралясник и за тебе е най- великата, най-красивата и т,н,. Не значи че е най-добрата. Заблудено дете с много фантазия
  • #13
    20 rate up comment 16 rate down comment
    pfff ( преди 10 години )
    Това е SUV - най-грозното и най -недодяланото SUV. Това че може да се направи красив и високопроходим - справка Range rover. A немските машини, те не търсят викосопрохимоста, те търсят пътно поведени при висока скорост. Тоя грозник Тойота се кандилка като пиян моряк по завоите. Ако живееш на мястъо без асфалт става, ама иначе е динозавър, при това мнооооого грозен.
  • #12
    12 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Това е СУВ за корави мъже,а не сладникав немски паркетник за меки китки и кифли.Това не е машина да ходиш с нея на конглокс по красота,а машина с която ще си спокоен във всеки момент от пътуването,при всякакви условия и дори да ти се наложи да излезеш от пътя да знаеш,че ще те закара жив,здрав и невредим до крайната точка.Това е машина,която се кара далеч от цивилизацията,където няма пътна помощ или някой,който да дойде да те издърпа.Гледайте научно-популярни филми и вижте какво карат хората!
  • #11
    9 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    И БМВ няма да видиш, нито Ауди... ,с изключение на Г класата всичко друго немско е пълен шит
  • #10
    20 rate up comment 13 rate down comment
    iee ( преди 10 години )
    Това плачещо изражение на предните фарове ме разплака и мен;)
  • #9
    9 rate up comment 4 rate down comment
    speedart ( преди 10 години )
    Благодаря , благодаря...поласкан съм..