IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Розова Toyota за младежите в Япония

Модификацията на Crown ще струва над 50 000 щатски долара

Розова Toyota за младежите в Япония

Toyota започва да продава от тази есен специална модификация на големия си седан Crown. Засега тази версия е насочена само за местния пазар, като се отличава с яркорозовия си цвят. Според шефа на компанията Акио Тойода, именно той трябва да привлече нови клиенти сред младите хора в страната.
Розова Toyota за младежите в Япония
Към момента основната аудитория на Crown са мениджърите на средна възраст от около 50 г. Пускането на подобна модификация е една от важните крачки в новата стратегия на японския производител, който иска да промени имиджа си, създавайки автомобили с „рисков”, както го нарече самия Тойода, дизайн.

Розовият седан ще се предлага единствено в модификация Athlete G. Тя е снабдена или с хибриден агрегат с обща мощност 220 к.с., или с бензинов V6 мотор с обем 3.5 литра, който работи съвместно с 6-степенна автоматична скоростна кутия.
Розова Toyota за младежите в Япония
Цените на специалната версия стартират от 51 500 щатски долара, като поръчки за автомобила ще се приемат единствено в периода 1-30 септември тази година.

Снимки: Toyota
 

Тагове: toyota crown athlete g
0 от 500
  • #17
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Как пък нито един производител не каза,че иска да премести нишата си от младите непостоянни клиенти към улегналите и платежоспособни 50г-мениджъри(които все пак и по-често сменят колите си,но повече държат на марката)... К'во ги топлят младите клиенти с ограничени финанси и неоформена ценностна система,не разбирам.
  • #16
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    мда фв са с намалена печалба, но с увеличени проджби, пише че това е заради по големите отстъпки които дават на европейския пазар. тоест това е политика на фв а не на нещо друго, все пак печалба от 5млрд. си е доста голяма и в пъти над конглокенцията. И най-важното е че 500млн. по-малка печалба ще бъдат възстановени до края на годината а Тойота ще плати 1,6млрд. обезщетения на клиентите си и явно са готови на всякаква излагация(това розово недоразумение),за да не фалират.
  • #15
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Nev ( преди 10 години )
    SAMO DETO TOYOTA SA NOMER 1 PO PRODAJBI, A VAGEN REALIZIRAD 12% ZAGUBI!http://***.investor.bg/***/444/a/pechalbata-na-vw-se-svi-s-12,155168/Excuse my Latin letters writing!
  • #14
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Къде са тойотките ( преди 10 години )
    .... бълват МНОГО МИЛИОННИ СЕРВИЗНИ АКЦИИ, но сега вече ги ГЛОБЯВАТ САМИТЕ ПРЕДОВОЛНИ КЛИЕНТИ
  • #13
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    В сравнение с шедьовър на уродливостта като БМВ 1-серия, това нещо наистина е красиво! Още повече че не мисе налага да го гледам всеки ден.
  • #12
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    i kato e samo za tehniq pazar trqbvali da kajem che tova grozilishte e krasivo?
  • #11
    10 rate up comment 8 rate down comment
    Онзи ( преди 10 години )
    защо плюете след като нямате представа от съвременната младежка култура на японцитев статията е упоменато че е само за местния пазар а не за световния но като чета коментарите виждам че сте чели само заглавието на статията
  • #10
    17 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Липсват ми думи в речника да опиша отвращението си от тази кола, ужас е слаба дума. В тази кола няма никаква логика, карали я 50 годишните и сега като я боядисат в розово, щели да я карат младежи! Едва ли младежите си падат по такъв кашон, едва ли си падат и по розови коли. Тази кола може да мине за хубава само пред гей средите или в ромския етност, обаче като гледам цената едва ли ще спечелят клиенти от ромския етност, остава първата група гей-общността.
  • #9
    13 rate up comment 9 rate down comment
    Дошо Орешарски ( преди 10 години )
    Ахаха, сам и позор! Да изпаднеш до там да си боядисваш колите в розово, само и само да спечелиш за клиенти няколко японски ***. Евентуално. По точно от това не може да бъде казано !
  • #8
    15 rate up comment 10 rate down comment
    Дошолюб Дошоебев ( преди 10 години )
    Айде Дошооо ! ЧЕСТИТО !