IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Kia обнови Sportage

Освежен външен вид и изцяло ново табло стоят в основата на фейслифта

Kia обнови Sportage

Корейската компания Kia публикува снимки на обновения си кросоувър Kia. На местния пазар моделът ще се продава с добавка R към името си.
Kia обнови Sportage
Фейслифтът на популярния модел прави впечатление с промената предна част, в която се вижда различна решетка на радиатора, преработени фарове за мъгла и леко изменени фарове.
Kia обнови Sportage
В задната част са се появили нови стопове със светодидни секции. Формата на бронята, капакът на багажника, както и светлините за мъгла, не са претърпели промени. Същият си остава и профилът на купето, както и неговите размери.

Kia обнови Sportage
Същото не може да се каже за интериорът, който е значително освежен. Моделът е получил ново инструментално табло, при което скоростомерът вече не е разположен по средата. Нова е и мултимедийната система, която вече разполага със сензорен дисплей. Освен това новата модификация на Kia Sportage ще предлага възможност за смяна на режимите на управление, като ще се появи и режим Eco.
Kia обнови Sportage
Що се касае до техническите характеристики, в сайта на Kia се посочени два двигателя с обем 2.0 литра и мощност 184 и 261 к.с. Те обаче явно са насочени към пазара в Корея, докато за Европа моторите ще бъдат различни. Цените на Sportage R стартират от 18 300 щатски долара.
Kia обнови Sportage
Снимки: Kia

Тагове: kia sportage r
0 от 500