IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Brabus доработи Mercedes-Benz AMG63

Тюнинговата фирма Brabus, специализирана в доработка на моделите на Mercedes-Benz, показа най-новата си разработка – спортен пакет за модела Mercedes-Benz AMG 63.

Brabus доработи Mercedes-Benz AMG63
Пакетът е получил името B63 S и за първи път е представен на купето с четири врати CLS. Комплектът B63 S може да бъде монтиран и на други автомобили от серия AMG 63. 


Доработката на модела включва промени в двигателя, понижаване на окачването и промени в спирачната система. 

След инсталирането на тюнинговия спортен пакет, мощността на осемцилиндровия бензинов двигател с обем 6.2 литра е увеличена до 550 к.с., а максималният въртящ момент е достигнал 650 Nm. 

Преработена е и системата за стартиране на двигателя, както и системата за впръскване на горивото. Това е помогнало динамичните характеристики на двигателя да бъдат променени, като ускорението от място до 100 км/час става за 4.3 секунди. Максималната скорост е фиксирана на 330 км/час. 

Освен промените в двигателя е модернизирано и окачването, което е по-ниско с 20 мм. Спирачната система е изцяло нова и доста по-ефективна. Джантите на тюнинговата версия са с размер 23 цола. 

Brabus предлага с този пакет и някои промени в интериора. Сега там са се появили редица елементи от карбон. Воланът е нов и изглежда доста по-спортно. Километражът е оразмерен до 360 км/час. Седалките са спортни, обшити със специална кожа.
0 от 500