IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lada Granta се появи и като хечбек

Тази модификация на най-продавания автомобил в Русия трябва да излезе догодина

Lada Granta се появи и като хечбек

Нови снимки на хечбек-версията на Lada Granta изтекоха в интернет-пространството. Шпионските фотографии бяха качени на сайта на руската социална мрежа „ВКонтакте”, където е създадена група на феновете на руските автомобили - "Russian cars team".
Lada Granta се появи и като хечбек
Засега никой от ръководството на компанията АвтоВАЗ, която произвежда модела, не коментира дали това наистина е бъдещата модификация на Granta. Според медиите в Русия, показаният прототип доста прилича на заснетите преди години тестови машини.
Lada Granta се появи и като хечбек
В момента седанът Lada Granta заема първо място по продажби в страната и затова хечбек-модификацията е очаквана с огромен интерес. Стартът на нейното производство, което ще се осъществява в завода в Ижевск, е насрочен за догодина. Един от шефовете на АвтоВАЗ – Олег Груненков, който лично отговаря за проекта „Granta”, обаче наскоро призна, че не е изключено още до края на тази година да се появи пилотна серия от новия модел.

Очаквайте подробности
Lada Granta се появи и като хечбек
Снимки: Russian car team
 

Тагове: lada granta
0 от 500