IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Превръщат Evoque в кабриолет

Моделът ще бъде наличен следващата година

Превръщат Evoque в кабриолет

Кабрио версията на хитовия Range Rover Evoque бе представена преди година по време на автомобилното изложение в Женева. Идеята на британската марка бе покаже концепт на този модел, за да види как ще го приеме публиката. Реакциите бяха положителни и моделът ще бъде произвеждан серийно. Това твърди изданието What Car?, като се позовава на анонимни източници в компанията.
Превръщат Evoque в кабриолет
Според информацията откритата версия на Range Rover Evoque ще бъде налична в шоурумите на марката през следващата година. Моделът ще бъде базиран на версията на Evoque с три врати, като ще получи мек сгъваем покрива - точно като концепцията от Женева.

Що се отнася до двигателите, те ще бъдат аналогични с тези при наличните в момента версии на Evoque - дизелови с мощност 150 и 190 к.с., и бензинов – 240 к.с. Разлика обаче ще има в цената, която ще бъде с около 10-15 % по-висока. В Европа Range Rover Evoque с базово оборудване струва около 35 000 евро.
Превръщат Evoque в кабриолет
Evoque Convertible няма да бъде първия такъв модел на пазара. Nissan Murano CrossCabriolet се продава отвъд океана вече две години, като се радва на изключително добро приемане.

Снимки: Land Rover

0 от 500