IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda Rapid минава през модернизация

Достъпната чешка кола получава нов двигател и обновен интериор

Skoda Rapid минава през модернизация

Представената преди малко повече от година Skoda Rapid ще бъде подложена на първа модернизация. Става въпрос за съвсем леки промени, които включват нов двигател, преработен интериор и допълнителни опции.
Skoda Rapid минава през модернизация
Сред въпросните опции присъстват ксенон предни фарове, които предлагат осветеност от 2000 лумена. Това вероятно не изглежда много, но от чешката компания поясняват, че въпросните светлини ще се предлагат на много по-изгодна цена от аналозите на пазара.

Що се отнася до промените в интериора, те засягат най-вече тапицериите, декоративните елементи и инфо-развлекателната система. Освен това ще бъде наличен нов волан с три спици, а по-високите нива на оборудване ще получат табло с по-качествени материали и специален цвят.

Новината в гамата от двигатели е 1.6-литровият TDI двигател. Той генерира 90 к.с., като може да бъде оборудван с допълнителен пакет Green tec, който включва старт-стоп система, гуми с ниско съпротивление при търкаляне и система за регенерация на енергията. В този случай средното потребление на гориво е едва 3.9 л/100 км, а вредните емисии на СО2 - 104 г/км, сочи официалната информация от Skoda.

Продажбите на обновената версия на Skoda Rapid стартират в началото на месец август.

Снимка и информация: Skoda

Тагове: skoda rapid
0 от 500