IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Opel Monza с две официални снимки

Новият концепт ще бъде представен във Франкфурт

Opel Monza с две официални снимки

Само дни, след като публикувахме първите шпионски снимки на концептуалния Opel Monza, германската компания пусна официални изображения на прототипа.
Opel Monza с две официални снимки
Колата има за цел да възроди легендарното купе със задно предаване на Opel от края на 70-те. Очаква се концептът да събере позитивни мнения от посетителите на автосалона във Франкфурт, където ще бъде представен през септември. Ако това наистина се случи, не е изключено Opel да го пусне и в серийно производство.
Opel Monza с две официални снимки
Дизайнът на новия модел иска да покаже накъде ще тръгне компанията в идните години. От снимките се забелязват огромни отвори за охлаждане на двигателя и предните спирачки, изразителни малки фарове и характерната за Opel хромирана лайсна на предната решетка. Предницата е комбинирана с изпъкнал капак, нисък профил и гигантски джанти. За момента задната част остава обгърната в мистерия.

Както споменахме и преди, концептуалната Monza използва платформата на Cadillac ATS. Акцентът в разработката пада върху ефективността и електрониката в интериора, която ще може лесно да комуникира с всякакви външни устройства и системи.

Снимки: Opel

 

Тагове: opel monza calibra
0 от 500