IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Citroen възражда 2CV?

Французите обявиха, че моделът ще заеме мястото на C3

Citroen възражда 2CV?

Citroen няма да лансира директен наследник на C3, пише френският вестник Les Echos.
Citroen възражда 2CV?
Според публикацията, през следващата година концернът PSA Peugeot-Citroen ще лансира нов градски модел, който ще прокара новата маркетингова стратегия на французите, обобщена под името „simple, human”. От компанията се надяват по този начин Peugeot да се издигне в йерархията, навлизайки в по-луксозни сегменти, докато Citroen се придържа към производството на достъпни модели.
Citroen възражда 2CV?
Засега се знае, че C3 ще бъде заменен от по-обикновен модел, познат с работното име Е-Cube. Той ще бъде представен през септември по време на автосалона във Франкфурт. Дизайнът ще бъде вдъхновен от концепта C-Cactus, който видяхме още през 2007 г. От Citroen планират да представят модела като духовен наследник на 2CV.
Citroen възражда 2CV?
От информацията става ясно, че производството на C3 ще продължи поне още три години.

Снимка: Citroen

Тагове: psa citroen 2cv
0 от 500
  • #1
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Citroen ( преди 10 години )
    Не е вярно ,че Ситроен ще бъде концентриран в по достъпни модели от пежо.Просто моделите Ц2,3.... ще бъдат по достъпни ,пежо ще бъдат както досега , а ДС серията на Ситроен ще са най-висок ниво в групата ПСА.