IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Mercedes-Benz S-Class с първо специално издание

Лимитирана серия се отличава с богатия си интериор и допълнителни системи за сигурност

Новият Mercedes-Benz S-Class с първо специално издание

Новата S-class на Mercedes-Benz току-що се появи пред публика, но това не попречи на германския автомобилен производител да предложи първата специална серия на модела.
Новият Mercedes-Benz S-Class с първо специално издание
Седанът Mercedes-Benz S-class Edition 1 ще се предлага през следващите 12 месеца, като той ще се отличава от обичайната версия по богатото си серийно оборудване. Моделът се предлага в два специални цвята – син Blue Anthracite и бял Bright Diamond White Metallic. На външен вид автомобилът може да бъде отличен по панорамния покрив, надписа „Edition 1” и леко изменените светодиодни фарове.

Голямата разлика идва от интериора на автомобила. Неговият по-висок статут се подчертава от кожата Nappa, с която са обшити седалките, сенниците и тавана. За направата на централния подлакътник, дръжките на вратите и таблото пък е използвана специална материя Dinamica. На праговете се е появил осветен надпис „Mercedes-Benz".
Новият Mercedes-Benz S-Class с първо специално издание
В базовото оборудване на Mercedes-Benz S-class Edition 1 е включено специално осветление на салона, система за помощ при паркиране, технология Air balance, която не само филтрира и йонизира въздуха, но и го ароматизира със специален парфюм, а също така и пакет Driving assistance, включващ най-модерните системи за сигурност.

В Германия купувачите на модела от лимитирана серия ще трябва да платят допълнително 19 706 евро в сравнение със стандартната версия.

Снимки: Mercedes-Benz

0 от 500