IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ричард Брансън стана стюардеса

Бившият собственик на отбор във Формула 1 изпълни бас от 2010 г.

Ричард Брансън стана стюардеса

Ричард Брансън стана стюардеса
Собственикът на конгломерата Virgin Ричард Брансън изпълни дългогодишния си бас с Тони Фернандес, и се преобрази в ролята на стюардеса на полет от Пърт до Куала Лумпур, изпълняван от авиокомпанията на Фернандес AirAsia.

През 2010,
двамата милиардери и бивши собственици на малки отбори във Формула 1, се обзаложиха кой тим ще завърши конструкторския шампионат по-напред. За съжаление на Брансън, това се оказа Lotus на Тони Фернандес, който изпревари Virgin F1 с цели две позиции.

Стриктен към поетия ангажимент, Брансън се премени в традиционната униформа на стюардесите от
AirAsia, макар и с няколко размера по-голяма. Костюмът се състои от къса червена пола, червено сако, чорапогащник и дори „лек“ грим.

С типичното си чувство за хумор, Брансън позира пред фотографи и коментира, че наистина се е забавлявал. Припомняме, че облогът трябваше да бъде спазен още през 2011, но тогава бизнесменът претърпя инцидент по време на ски и се контузи.


От
AirAsia съобщават, че част от печалбата на въпросния полет ще бъде дарена на детска благотворителна организация в Австралия.
Ричард Брансън стана стюардеса
Ричард Брансън стана стюардесаю
Снимки: Getty


 

0 от 500