IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Fiat 500 излиза и в размер XL

Появи се първата снимка на най-големия Fiat 500

Fiat 500 излиза и в размер XL

Един от най-успешните в момента модели на Fiat е мъника 500. Той се радва на добро приемане както в Европа, така и в САЩ. И за това италианската компания не спира да представя нови негови версии. Най-новата от тях ще бъде Fiat 500 XL и ще се присъедини към стандартния 500, минивана 500L и кросовъра 500Х. Това твърди изданието Carscoops, което разпространи снимка на бъдещия модел.
Fiat 500 излиза и в размер XL
Fiat 500 XL

Fiat 500 XL ще бъде най-просторната версия на модела. Тя разполага със 7 места и е с 200 мм по-дълга от вече наличния в шоурумите на марката 500L. Багажникът също е по-голям, като обемът му е увеличен с поне 100 литра - до около 500 л.

Що се отнася до дизайна, той е почти аналогичен с този на 500L. Основаната разлика е в задната част, която е издължена, за да може да се побере третият ред седалки. Двигателите също ще бъдат заети от 500L. Това са два бензинови агрегата - с обем 1.4 и 0.9 литра, и два дизелови - 1.3 MultiJet и 1.6 MultiJet II.
Fiat 500 излиза и в размер XL
Европейската версия на Fiat 500L

Новата версия ще се произвежда на една поточна линия с 500L в завода на марката в Крагуевац, Сърбия.

Според някои спекулации 500 XL може да получи името Fiat 500L +, за да се избегне объркване с кросовъра 500Х, който има задвижване към четирите колела.
Fiat 500 излиза и в размер XL
Американската версия на Fiat 500L

0 от 500
  • #6
    1 rate up comment 3 rate down comment
    vel_co ( преди 10 години )
    Силно препоръчвам вече да не се хвали по подразбиране италианския дизайн като най-добър,велик и т.н. Особено след такава потресающа гледка.
  • #5
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Samo da ne stane taxy na new york tova jaltoto za amerika :D
  • #4
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    500L е готино и доста удобно. Xl вече май си пресилват късмета с него, загубва изцяло линията или поне от снимката,горе. Нищо де ще видим. Щом грозотиите на Вагенщайн се продават това сигурно ще стане best-saler .
  • #3
    6 rate up comment 5 rate down comment
    1! ( преди 10 години )
    до 2-рия! Пич пий си лекарствата! Или си мега тъпо парче или имаш ментални проблеми. Най-вероятно по много и от двете. Колкото до автомобилът ,поредната масовка г-н Маркионе си е мениджърче на което му е дадено картбланш да вършее.... и той го прави. Феновете на италянското автомобилостроене бавно и методично минават на други марки чакайки поредната бяла лястовица ,но уви тя така и не идва! Надявам се следващите 5 години да са по- благосклонни към апенинци ,че вече под ферари е мъртвило!
  • #2
    22 rate up comment 6 rate down comment
    kozmo ( преди 10 години )
    prezirai sebe si
  • #1
    7 rate up comment 32 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Да направиш от Фиат 500 ван е малоумно. Тази компания се надявам да фалира най-скоро просто комерсиалността там е над всичко и са готови да продадат най-големия *** неспособен да се движи по пътя ако разберат че някой би си го купил. Няма никакво достойнство в тази марка. Презирам я!