IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Seat Leon ще получи система 4х4

Моделът ще се обзаведе и с еколологичен вариант

Seat Leon ще получи система 4х4

Seat ще пусне модификация на Leon със задвижване на четирите колела. Това ще бъде версията комби, която трябва да дебютира пред публика на изложението във Франкфурт през септември. Новината съобщи шефът на отдела за изследвания и разработки на испанския производител Матиас Раби пред Autocar.

Seat Leon ще получи система 4х4

„Първоначално моделът ще бъде предлаган само с дясно кормило за пазара във Великобритания – разказа Раби. – Системата за задвижване на четирите колела няма да бъде нова разработка, а ще бъде взаимствана от седмото поколение на Volkswagen Golf.”

Освен това в най-скоро време Leon ще се появи в още няколко модификации. Първата е „заредена” версия – Cupra, която освен за двата хечбека – с 3 и 5 врати, ще се предлага и на комбито. Тя ще разчита на 2.0 литров турбо-мотор с мощност 265 к.с.

Ще има и екологичен вариант, който ще бъде построен на базата на агрегатите на Golf BlueMotion. Немският хечбек разполага с 1.9 литров турбодизел с мощност 110 к.с., гуми с понижено съпротивление, система start-stop, система за рекуперация на енергията при спиране, снижено с 15 мм окачване и допълнителни аеродинамични елементи.

Снимка: Seat

Тагове: leon cupra
0 от 500
  • #4
    3 rate up comment 3 rate down comment
    До Дошо ( преди 10 години )
    синхро е до 1996г. тоест преди 17г. Това ако е скоро, разбирам защо 20г. Сивик ти се струва нова кола. Ти определено нищо не знаеш за колите, но пък много обичаш да го доказваш.
  • #3
    6 rate up comment 3 rate down comment
    бъчваря ( преди 10 години )
    Тоя си е достатъчно красив, дори малко повече.
  • #2
    6 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Ей го и поредното дърво от ФАГ, преният модел на външен вид беше по-красив...
  • #1
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Синхро е на дядо ти колата, вероятно от тогава не се използва тази абревиатура. Вярно че ти нова кола само по-снимките си виждал, но да ти кажа че сигурно има 20 години откакто абревиатурата Syncro е заменена с 4motion. Но както каза това е напълно нормално, все пак е световноизвестен факта че Дошо винаги нищо не знае за колите.