IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това е китайският съперник на Opel Adam и компания

Хечбекът ще струва $12 500 и ще стъпи в Европа до края на годината

Това е китайският съперник на Opel Adam и компания

Британската марка MG, която е собственост на китайския концерн концерн SAIC, ще пусне на пазара в Европа малък автомобил, който ще конкурира модели като Opel Adam, MINI и Citroen DS3.
Това е китайският съперник на Ford Fiesta и Opel Adam
Моделът, носещ името MG3, ще се появи в Европа до края на тази година. Той бе показан на стартиралото изложение в Шанхай, Китай.

Хечбекът с 5 врати се отличава от китайската модификация по новата си предна броня, доработена по европейските изисквания за безопасност, различната форма на задните светлини, квадратните тръби на изпускателната система и модернизирания дифузьор. Размерите му са: 4015 мм дължина, 1728 мм широчина, 1520 мм височина и 2520 мм междуосие.

На Стария континент машината ще се предлага с 3 нива на оборудване - TS1, TS2 и TS3, и един силов агрегат. За модела е предвиден единствено 4-цилиндров бензинов атмосферен двигател с обем 1.6 литра и мощност от 105 к.с. Той ще работи с 5-степенна механична скоростна кутия.
Това е китайският съперник на Ford Fiesta и Opel Adam
Цялото производство на предназначената за Европа модификация ще бъде съсредоточено в завода на MG в Бирмингам. Цените ще стартират от $15 200.

Снимки: SAIC

Тагове: saic mg3
0 от 500
  • #2
    24 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Добре изглежда. За разлика от европейските марки няма изопнати фораве и има вертикални стопове, нещо което ми липсва и което сега се среща само при Фиат Пунто, а преди го имаше във Фокус, Фиеста и Корса.
  • #1
    26 rate up comment 2 rate down comment
    Бай Онзи ( преди 11 години )
    Ако са духат гарнитури като предните бангий на Rover и Мg изобщо да не ги хвалят а още по-малко да ги вкарват в Европа....