IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-метров пенис "украси" Нюрбургринг

Рисунката затвори пистата за половин ден

10-метров пенис

"Хайде, нарисувай един член и да си ходим!". Вероятно това са си казали "творците", нарисували 10-метров мъжки полов орган на един от завоите на немската пистата "Нюрбургринг".
10-метров пенис
Култовото немско трасе осъмна с рисунката в неделя сутринта. А отговорниците веднага спряха всички дейности на пистата, за да премахнат творението. "Нюрбугринг" остана затворена до обяд, като едва след това бяха пуснати желаещите да преминат през нея.

Според информацията, причината не е само естетическа, но се налага и заради безопасността на пилотите. За 10-метровия пенис е използвана доста боя, която може да наруши сцеплението на гумите на преминаващите с висока скорост автомобили, се казва в изявлението, цитирано от Autoblog.

На същия завой има доста надписи, но те са не са толкова големи и не представляват опасност. По голямата част пистата, е изрисувана с картини, лога на автомобилни производители и надписи на различни езици.

Снимка и информация: Autoblog

0 от 500