IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Намериха 110 килограма злато в кола

Семейството с три малки деца не може да обясни от къде са се появили кюлчетата (Видео)

Намериха 110 килограма злато в кола

Италианската гранична полиция откри 110 килограма злато в автомобил, пътуващ към Швейцария. Кюлчетата били напъхани под пода на семейна кола, в която се намирали мъж, жена и трите им малки деца.

Автомобилът бил спрян за рутинна справка, но пасажерите били особено неспокойни, което накарало униформените да направят проверка. След кратко претърсване златото било открито в помещение под пода на задната част на колата.

Семейството обяснило, че пътува към Швейцария за великденските празници и няма представя от къде са се появили кюлчетата.

Автомобилът и златото, чиято стойност е $6 млн., са конфискувани. На 53-годишният мъж, който е шофирал колата, е повдигнато обвинение за пране на пари.

Припомняме, че само преди два месеца, отново в автомобил, бяха открити две кюлчета злато. Автомобилът бе конфискуван от френската полиция, а златото бе оценено на $66 000.



Информация: Swissinfo. Видео: YouTube

0 от 500
  • #5
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Мога да кажа само едно - искренно им завиждам на швейцарските митничари! Нали знаете каква е разликата между намерих 50 кюлчета в тайник и намерих 30 кюлчета в тайник - това е разликата между доклада и момента на хващане.. :)
  • #4
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Винаги съм се чудел как не ги вкарат в някой по-забутани места теяя кюлчета.Защо не ги вкарат в седалките или в тавана някъде или и аз не знам.То *** да си ще се досетиш че при семейство което се държи странно и под стелките има някакво чекмедже има нещо контрабандно.
  • #3
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ейй ми то дитето ве, от де да знай
  • #2
    33 rate up comment 1 rate down comment
    Илиянски ( преди 11 години )
    Тези акции не стават случайно, защото се държали съмнително. Това е само чрез доноси.
  • #1
    50 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Европейските перачи на пари какви обикновени коли карат за да не се набиват на очи и пак ги хващат, а тук с 5 Бентлита в гаража и все невинни!