IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai разкри предшественика на Genesis Coupe

Концептуалният модел HND-9 разчита на 3.3 литров мотор с мощност 367 к.с.

Hyundai разкри предшественика на Genesis Coupe

Компанията Hyundai представи на автосалона в Сеул концептуалния модел HND-9. Двувратото купе е предвестник на новото поколение Genesis Coupe, чийто дебют предстои, но все още не е насрочен като конкретна дата.
Hyundai разкри предшественика на Genesis
Любопитното е, че на праговете на показания прототип е поставена табелка с името Venace. То обаче не е официалното наименование на колата, а вътрешно име, под което моделът е разработван в центъра за изследвания на корейския производител.

Габаритите на HND-9 са дължина от 4695 мм, широчина - 1890 мм и височина - 1340 мм. Настоящето купе Genesis Coupe е с 65 мм по-късо, с 25 мм по-тясно и с 45 мм по-високо. Междуосието при показания концепт е с 40 мм по-голямо в сравнение със серийното купе с 2 врати.

Концептуалният HND-9 трябва да покаже на клиентите как ще изглежда бъдещото купе на Hyundai, обявиха от компанията. Моделът е със задно предаване и разчита на 3.3 литров бензинов GDI двигател с директно впръскване на горивото. Мощността на мотора е 367 к.с., а скоростната кутия – 8-степенен автомат.

Снимки: Hyundai

0 от 500
  • #3
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Абсолютише анонимише ( преди 11 години )
    Харесва ми! А щом е наречен предшественик,значи авторът смята, че е напълно нов и затова не може да е наследник, само името му остава същото.
  • #2
    12 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    точно, заедно с неграмотността. иначе концепцията не е лоша изобщо.
  • #1
    16 rate up comment 0 rate down comment
    Кратун Тиквунов ( преди 11 години )
    Точно "предшественика" е даааам...... пък аз си мислех че е НАСЛЕДНИКА ама карай да върви. То простотията е национална черта вече!