IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Да паркираш…на покрива

Американец и съпругата му се оттърваха без наранявания след каскадата

Да паркираш…на покрива

Нестандартен начин за паркиране на своя Cadilac демонстрира Робърт Вин, който живее в едно от предградията на Лос Анджелис – Глендейл. Вместо в гаража на собствения си дом, той спря колата върху покрива на съседите, съобщават местните медии.
Да паркираш…на покрива
Жената на Роберт – Галина, разкри пред журналисти, че със съпруга си са се прибирали у дома, когато спирачките на автомобила са отказали. Колата е ускорила, ударила се е в бордюра и излетяла във въздуха, озовавайки се покрива на съседната къща.

„След като се ударихме в ръба, се задействаха въздушните възглавници и аз не успях да видя абсолютно нищо - разказа родената в Русия Галина Вин. – Когато отворих вратата на колата, видях единствено ръба на покрива.”

Съседите разказват, че са чули силен тътен и веднага са отишли на мястото на инцидента. Един от тях е донесъл стълба, по която съпрузите Вин са успели да слязат, като никой от тях двамата не е пострадал.
Да паркираш…на покрива
Пристигналите аварийни екипи повикали кран, с чиято помощ са свалили автомобила от покрива. Машината е доста силно пострадала, за разлика от покрива, върху който Вин е успял да паркира.

А най-куриозното е, че това не е първият случай, в който Роберт Вин се удря в дома на съседите. Полицаите разкриха, че това се е случвало вече няколко пъти. Те не съобщиха на колко години е шофьорът, но уточниха, че заради преклонната му възраст са му издали предписание да предаде свидетелството си за управление.

Още по темата:
Кацнал през един покрив

Кола се заби във втория етаж на жилищен блок

Кацнал на един покрив
Англичанин вгради Audi TT в стена на къща

Снимки: Twiter
 

0 от 500
  • #1
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Владо ( преди 11 години )
    Явно рускинята се е попрестарала с оралните изпълнения на дъртия американец...и човека е натиснал газта до ламарината от екстаз :)))