IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кацнал през един покрив

Subaru WRX STi прелетя 30 метра, проби покрив на сграда и се приземи в една от стаите.

Кацнал през един покрив


Представете си, през покривът на къщата ви да влети автомобил. Невероятно, но както изглежда е и съвсем реално. Именно това се е случило в началото на тази седмица в Санта Фе, Тексас.

Шофьор на Subaru WRX STi е успял да прелети 30 метра с колата си и да пробие покривът на сграда, приземявайки се в една от стаите й.

20-годишният Рой Моралез карал с около 150 км/час по малка улица и вероятно заради високата скорост не е видял на време, че улицата е задънена. За рекордния полет на колата е помогнала и преминаващата перпендикулярно на улицата ЖП линия, която е образувала нещо като рампа, издигайки возилото на височина от около 10 метра.


Въпреки куриозния полет, Моралез се е отървал без тежки наранявания. Нещо повече, той е разбил един от прозорците на сградата, след което е избягал и е съобщил в полицията, че колата му е открадната. След разпит обаче, младежът е признал какво се е случило и в момента чака присъдата си. Кръвната му проба за алкохол е била отрицателна, сочи последната информация.

Щетите по сградата се оценяват на около $25,000.

Тагове: subaru wrx sti
0 от 500