IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan Micra премина през фейслифт

Моделът ще стъпи на пазара през следващите няколко месеца

Nissan Micra премина през фейслифт

Nissan Micra премина през фейслифт
Японската автомобилна компания Nissan разпространи официални снимки на модернизираната Micra. Премиерата на возилото се състояла в Тайван, а продажбите на световните пазари ще стартират през следващите няколко месеца.

Главната промяна в средата на жизнения цикъл на четвъртото поколение Nissan Micra е визуална. Разлики виждаме в предната част, където нови са фаровете, решетката на радиатора и бронята. Отзад пък са поставени нови LED светлини и модифицирана броня. Различни са и джантите. Освен това автомобилът е получил обновен интериор, в който се виждат модернизирана централна конзола, нов дисплей на инфо-развлекателната система и нови тапицерии.
Nissan Micra премина през фейслифт
Промени по механиката на колата не са правени. Моделът се предлага с избор от два бензинови двигателя с директно впръскване на горивото, три цилиндъра и обем 1,2 литра. Първият е атмосферен и доставя 80 к.с., а вторият е с компресор и генерира 98 к.с.
Nissan Micra премина през фейслифт
Още за Nissan Micra

Тагове: nissan micra
0 от 500
  • #5
    2 rate up comment 3 rate down comment
    бъчваря ( преди 11 години )
    Това не е японски автомобил, а индийско-френски, продаващ се явно и в Тайван, което не е никаква изненада. От поколение на поколение тоя Нисан пропада все повече и повече. Виждали ли сте подобно *** изчадие със стоманени 14-ки и автоматична скоростна кутия базово изпълнение? Е, колежката има такова. направо съм "очарован".
  • #4
    10 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Верно,че Ладите вече имат по-добър дизайн от немските еднодневки.Колкото до модела Микра мога да кажа само добри думи.Имал съм моделите К10 и К11.Прекрасни са.Отвън изглеждат малки,но вътре са доста широки.Много икономични и абсолютно никакви детски болести.Моторите са с верига и освен масло и филтри друго не им трябва.Много здраво окачване и комфортна возия за класа си.Поддръжката е само смяна на консумативи.Общо 7 г. с двете Микри никакви проблеми не съм имал и нищо не е сменяно по тях.
  • #3
    7 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Новите Лади имат по-добър дизайн
  • #2
    8 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    никъде не казвам ,че съм разбирач ,но ми е забавно като я гледам,много си обидчив
  • #1
    14 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    много са ми забавни японците,когато става дума за дизайн