IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Anderson наля 680 к.с. под капака на Bentley Continental GT

Моделът получи и карбонов външен вид

Anderson наля 680 к.с. под капака на Bentley Continental GT

Представеното на пазара през 2011 година Bentley Continental GT Сoupe е най-новото творение на Anderson Germany. Тунинг специалистите са подложили луксозната кола с две врати както на силова, така и на оптична доработка.
Anderson наля 680 к.с. под капака на Bentley Continental GT
Работата под капака включва поставянето на препрограмирано ECU и нова ауспухова система, която разполага с дистанционно управляем изпускателен клапан, предлагащ три различни нива на звук от тръбите.

Резултатът от тези нововъведения е повишена до 680 к.с. мощност. Стандартно 6.0-литровото W12 би-турбо чудовище генерира 575 к.с. От Anderson Germany не съобщават как точно се отразява тази оптимизация на динамиката на колата, като заявяват единствено, че подобрението е осезаемо.

Подобрение или по-скоро промяна има и във външния вид на Bentley Continental GT. Разликите се изразяват в новите елементи, изградени от карбон. Такива са предните и задните спойлери, страничните прагове и дифузьора. Освен това са поставени нови джанти с карбонов ефект, както и LED лампички от двете страни на колата.

В салона темата е продължена с редица компоненти от карбон, спортен волан, спортни седалки и тапицерия от кожа и алкантара. Поставено е и амбиентно LED осветление.

0 от 500