IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на VW Golf VII комби

Версията Variant ще бъде представена в Женева

Първи снимки на VW Golf VII комби

Първи снимки на VW Golf VII комби
Само за няколко седмици немската автомобилна марка Volkswagen разкри цели 5 версии на новото поколение Golf. След като представи електрическата версия e-Golf, най-мощната дизелова версия GTD, хибридната - Golf plug-in hybrid и горещата - GTI, компанията разпространи снимки и на комбито Golf VII, което в Европа носи названието Variant.

Volkswagen Golf VII Variant продължава традицията на своите предшественици и не търпи особени промени спрямо версията хечбек. Дизайнът е напълно аналогичен както отвътре, така и отвън, като разликите се изчерпват в задната част. Тя, разбира се, е уголемена, но към момента не се съобщава какъв багажен обем предлага.

Що се отнася до двигателите, те ще бъдат заети от Golf VII хечбек. Все още не е известно дали комбито ще излезе във версиите e-Golf, Golf GTD, Golf Golf plug-in hybrid или Golf GTI. Всички подробности за Golf VII Variant, както и за гореизброените модификации, ще бъдат разкрити утре в Женева. 

Снимки: Volkswagen

0 от 500
  • #20
    9 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Пенсионера едва ли ще избере ФВ Голф, по вероятно е да бута скопена Корола. Такива динамични модели като GTD и GTI ги карат млади хора. А куците Короли са пенсионерската мечта. Не върви, за сметка на това с две екстри на кръст а външния вид никога не би предизвикал завист а напротив съжаление, а пенсионерите винаги ги съжаляват хората.
  • #19
    6 rate up comment 11 rate down comment
    audu ( преди 11 години )
    Това е перфектната семейна кола избора на европееца.
  • #18
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    За Рено ли говориш ?
  • #17
    6 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Единствените за които няма невъзможни неща и технологични граници.100 000 години пред всички останали.
  • #16
    7 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Мнооооооооооооого *** селянин може да напише такова нещо за най-технологичната фирма на Вселената.*** ако не си имал Хонда е все едно,че не си се раждал още.
  • #15
    6 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Honda никога не са били силни в дизайна и не са били фактор в световното автомобилостроене.
  • #14
    13 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Не е така.Голфът може да не е красив и в техническо отношение да не е нищо особено, със смешна гаранция, но за сметка на това е скъп.
  • #13
    14 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Голфът прилича на кола направена от фирма която е уволнила дизайнера си и чистачката и виждаме идеите на чистачката от турски произход.
  • #12
    6 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Човече, Сивика от линка наистина е мега грозилище.Вечер ще плаши хората.Хонда съвсем изтрящяха.Пусто криза и безпаричие.Не ги виждам за напред Honda.Фалит до 2-3 години.
  • #11
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Принципно добре изглежда, но подобно оборудване ще струва майка си и баща си. А за качеството на двигателите скоростни кутии и други чаркове вскички знаем, че е под всякаква критика. Така че това на снимчиците е много пари за нищо.