IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на новото Volvo S60

Моделът ще се предлага с 8-степенна автоматична скоростна кутия

Първи снимки на новото Volvo S60

Компанията Volvo показа първите официални фотографии на новото S60, което ще се води моделна година 2014.
Първи снимки на новото Volvo S60
Вече се знае, че всички нови модели на шведския производител, с изключение на V40, ще бъдат построени на новата модулна платформа на компанията - SPA (Scaleable Platform Architecture). Тя унифицира и съответно намалява разходите, тъй като залага на аналогичен отсек за мотора, но в същото време останалата част от каросерията може да бъде с различни размери.

Автомобилите, построени на SPA, ще използват и обща гама от двигатели. Това ще бъдат 4-цилиндрови бензинови и дизелови мотори с мощност от 120 до 280 к.с. При бензиновите - от 140 до 280 к.с., а при дизеловите от 120 до 230 к.с.

Volvo не предвижда използването на V6 и V8 мотори. Новите модели, сред които е и S60, ще се предлагат с механична скоростна кутия и 8-степенен автомат, който има възможност за смяна на предавките от волана. Пълното предаване ще се предлага за хибридната модификация на модела, където задните колела ще се задвижват от електромотори.

Снимки: Volvo

Тагове: volvo s60 spa
0 от 500