IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Щракнаха кабриото Toyota GT 86

Премиерата на този модел ще бъде в Женева

Щракнаха кабриото Toyota GT 86

Неотдавна от Toyota съобщиха, че подготвят кабрио версия на модела GT 86, която ще бъде представена като концепт в Женева. Изданието Carmag обаче се сдоби със снимки, за които се твърди, че представят серийната версия на Toyota GT 86 Convertible.
Щракнаха кабриото Toyota GT 86
Фотографиите са направени в Кейптаун, Южна Африка, от случаен минувач. За съжаление колата е снимана от разстояние, което не позволява да я разгледаме детайлно. Все пак се вижда, че спортното возило със задно предаване запазва четирите места в салона си (2+2), както и дизайна на купе версията.

Задвижващият агрегат вероятно също ще бъде аналогичен с този при купето - 2.0-литров боксер, доставящ 200 к.с. и 205 Нм. От снимката не се вижда какъв е покривът на колата, но запознати посочват, че той е платнен с електрическо задвижване.
Щракнаха кабриото Toyota GT 86
Японците вече заявиха, че тестват GT 86 Convertible, което означава, че може да видим сериен вариант още преди края на тази година.

Повече информация очаквайте при премиерата в Женева.

Тагове: toyota gt86
0 от 500
  • #5
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Obrut ( преди 11 години )
    Е, дизайнът, както знаем, е въпрос на вкус, докато качеството на италианските коли в последно време не е съмнително - то е ужасяващо. Дори не знам дали е редно да употребяваме думата качество в едно изречение с италиански автомобили...
  • #4
    2 rate up comment 10 rate down comment
    Дизайнер ( преди 11 години )
    Красиви коли се правят САМО в Италия, а Японците са символ на флуидни, безлични, недоразумения, със съмнително качество в последно време.
  • #3
    2 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    красивите и култови спортни коли вече са с двигатели от Субару или Ямаха
  • #2
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Красота! Тойота се завръща към красивите си и култови спортни коли.
  • #1
    10 rate up comment 4 rate down comment
    Cenitell ( преди 11 години )
    Това кабрио ще върне традицията в пътното им поведение-да се държи като презавиващо, а не като недозавиващо, станало обичайно за днешните тежки кабриолети.