IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Chevrolet показа официално SS

6.2-литров V8 двигател, който задвижва задните колела

Chevrolet показа официално SS

Американската марка Chevrolet показа нов седан, с който ще конкурира немските премиум модели. Автомобилът носи името SS и ще стъпи на пазара през есента на тази година.
Chevrolet показа официално SS
Под капака на Chevrolet SS е поставен 6.2-литровия V8 агрегат LS3, който в случая доставя 420 к.с. и 562 Нм. Двигателят е куплиран с 6-степенна автоматична трансмисия, предлагаща възможност за ръчна смяна на предавките, която задвижва задните колела. Ускорението от място до 100 км/час отнема около пет секунди, сочи информацията от Chevrolet.

Към момента липсва подробна информация за динамичните характеристики на SS, както и за потреблението на гориво. Става ясно обаче, че разпределението на масата между предния и задния мост е 50 / 50, като това е постигнато благодарение на компоненти от алуминий, като предния капак.

Chevrolet SS е стандартно оборудван със спирачни механизми Brembo, електрическо сервоуправление на волана и 19-инчови джанти. В базовото оборудване са включени още кожена тапицерия, електрически седалки, аудиосистема Bose, цветен хедъп дисплей, амбиентно осветление на салона, сензорен дисплей и много др.

Очаквайте още подробности

Тагове: chevrolet ss
0 от 500
  • #17
    17 rate up comment 0 rate down comment
    vel_co ( преди 11 години )
    В дизайна няма нищо китайско,това си е австралийския Холден с емблема на Шеви,и двете част от GM. Дори моторът се монтира отдавна на Холден,ако не се лъжа на модела Монаро.Просто това е версия за Европа,а тук GM продава обикновено под марката Шевроле,тъй като Опел имат прекалено самостоятелен имидж.А дизайнът си е идеален - с хармонични пропорции,елегантни детайли,без излишества. Китайците трябва да растат още дълго, докато достигнат подобна зрялост на формата.
  • #16
    18 rate up comment 1 rate down comment
    до до долния ( преди 11 години )
    Бас държа, че си ***, който до преди 10 години дори е нямал компютър, а сега ръси акъл в нета. Сигурно дори не можеш да преинсталираш Уиндоуса си ако се бъгне. Жалко, че чалгарите завладяхте Интернет.
  • #15
    20 rate up comment 2 rate down comment
    До долния ... ( преди 11 години )
    ... "умник": Да изглежда много "красиво" за китайска кола - от любимите на кавали като теб!
  • #14
    22 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Големи *** коментират. Дизайнът си е много красив и изчистен, а не кичозен по *** като този на новите Марцедеси. Някои хора не си падат по ***.
  • #13
    20 rate up comment 1 rate down comment
    187 ( преди 11 години )
    ss си е нормално означение за щатите - съкращение от супер спорт. явно не го считат за обидно или за каквото и да е. много се съмнявам модела да се казва сс, по-скоро най - наточената версия на това по - горе е ss.
  • #12
    21 rate up comment 2 rate down comment
    яверт ( преди 11 години )
    с тоя дизайн от сега мога да им кажа,че няма да са конКуренция на немците.
  • #11
    25 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Направо им накъсаха шушоните.....но съжалявам, че евреите се отърваха, и още тегли света от тях.Хитлер трябваше да си свърши работата без да посяга на "Мечката"....
  • #10
    20 rate up comment 1 rate down comment
    раптор ( преди 11 години )
    И къв е проблема да пише SS в Русия?!?! Боли ги фара руснаците... нали им пръзнаха кофите, малодушно би ми се видяло да им е проблем SS....
  • #9
    21 rate up comment 3 rate down comment
    raptor ( преди 11 години )
    За мое голямо съжаление, тая пръчка не може да се мери с М5, дори с М3, както пишеше в една от по-старите статии.
  • #8
    21 rate up comment 2 rate down comment
    b.b. ( преди 11 години )
    "За Германия едва ли ще е проблем изписването, но виж за Израел, Полша, Русия..."Как няма да е проблем!? В дома на обесения не се говори за въже. Пробвай се някъде из Германия да извикаш някой нацистки лозунг, да видим какво ще ти се случи.. В страните които си изредил ще е още по-нелепо това име. В Европа всички бягат като дявол от тамян от това съкращение, а американците се правят на отворени. Дори Ягуар са си сменили името от СС на Ягуар.