IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Купето TagAZ Aquila ще има спортна версия

Руската машина ще разполага със 150 к.с. и автоматична трансмисия

Купето TagAZ Aquila ще има спортна версия

Една от най-добре изглеждащите руски коли - TagAZ Aquila, ще стъпи на пазара след броени дни. Купето с четири врати разчита на спортен дизайн, който явно се харесва на клиентите, тъй като производителите вече са получили над 1000 заявки.
Купето TagAZ Aquila ще има спортна версия
Под спортно оформените ламарини на Aquila обаче се крие анемичен 1.6-литров двигател, който доставя само 107 к.с. А той предизвиква негативни коментари от страна на потенциалните клиенти и за това автомобилът скоро ще получи спортна версия.

Тя ще се оборудва с нов двигател, доставящ 150 к.с., който ще може да се куплира и с автоматична трансмисия, съобщават от компанията.

Към момента няма информация за цената на този модел. Очаква се той да бъде с около 1000 евро по-скъп от стандартната модификация, чиито цени започват от малко над 10 000 евро.

В стандартното оборудване и най-достъпната версия на Aquila присъстват климатик, предни въздушни възглавници, система ABS, централно заключване, сервоусиловател на волана, електрически стъкла, подгряване на огледалата, спортни кожени седалки, LED светлини и 18-инчови джанти.
Купето TagAZ Aquila ще има спортна версия
TagAZ Aquila няма да бъде достъпна на пазарите в ЕС, тъй като не отговаря на стандартите за безопасност. На по-късен етап е възможно колата да се появи на определени пазари в Европа, но цената й ще бъде по-висока, тъй като моделът ще получи различни доработки, за да покрие нормите на ЕС.

Снимки: TagAZ

Тагове: tagaz aquila
0 от 500