IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на BMW 3-Series GT

Практичната и комфортна "тройка" излиза на пазара тази година

Първи снимки на BMW 3-Series GT

Първи снимки на BMW 3-Series GT
BMW 335i GT с M Sports Package. Снимка: BMW

BMW разпространи първите официални снимки на 3-Series GT. Моделът ще бъде представен пред публика на предстоящото изложение в Женева, като ще стъпи на пазара още тази година.

Към момента липсва каквато и да е информация за 3-Series GT, но можем да предположим, че моделът представлява по-компактна алтернатива на 5-Series GT.

Казано иначе, 3-Series GT се фокусира върху практичността и комфорта. Вероятно разстоянието между двете оси е леко увеличено спрямо това на 3-Series седан и комби, а задната врата е с двойно отваряне, като при 5-Series GT.
Първи снимки на BMW 3-Series GT
Шпионска снимка на BMW 3-Series GT. Снимка: Autocar

Що се отнася до двигателите, те ще бъдат аналогични с тези, които предлагат 3-Series седан и комби. Същото важи и за задвижването - само към задните или към четирите колела.

От BMW ще разпространят подробна информация за 3-Series GT утре. Окачвайте подробности

0 от 500
  • #25
    1 rate up comment 3 rate down comment
    iliev555 ( преди 11 години )
    според мен е твърде рано за подобен тип коментари , докато модела не се появи по улиците мнения от типа красив -грозен са меко казано несъстоятелни ,по отношение на екстериорния дизаин направете визуално сравнение между седана -комби версията и горепосочения модел и вероятно ще добиете някяква представа за предимствата и недостатъците на 3gt
  • #24
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Лелее ( преди 11 години )
    Надали има по-грозно бмв от 5GT, но това му върви по петите.
  • #23
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Volanadjia ( преди 11 години )
    Като собственик на БМВ може само да ми е тъжно като го гледам това. Гледам го, гледам го и не мога да го възприема.
  • #22
    2 rate up comment 2 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 11 години )
    naistina sajelqvam, no tuk primerat e audi a5 sportback! gt seriqta na bmw po-dobre da q sprat i da se naso4at kum hibridi i/ili supersportni koli, 6tot tova e ne6to, koeto 6te im vdigne renometo, a ne da go razvalq!!!
  • #21
    4 rate up comment 3 rate down comment
    vel_co ( преди 11 години )
    Маркетинговите проучвания понякога явно изиграват лоша шега.Поискали "някои клиенти" премиум хечбек на базата на стандартно БМВ и ето,предлагат се 5GT и 3GT.Дано не се появи и 7GT,че ще се повтори историята на Опел Сигнум и Рено Вел Сатис.Като искат пълноценен хечбек трябва да го конструират наново и да гледат силуета на Вектра,Мондео или Лагуна,това са според мен класиците в тази практична ниша.
  • #20
    2 rate up comment 3 rate down comment
    FMC ( преди 11 години )
    Нали и аз това казвам :) Нещо не ме кефят много обикновените автомобили като серия 3 или 5. А и годинките ми са такива, че се замислям вече за нещо по-високо. Иначе спор няма. Има коли за удоволствие и те не е задължително да бъдат повдигнати над земята, за да притежава човек такава. Има обаче и повдигнати коли за удоволствие и други работи, а в тоя случай мисля, че тия GT на BMW биха били доста добра покупка.
  • #19
    5 rate up comment 2 rate down comment
    drianov ( преди 11 години )
    До FMC:Точно там е работата че БМВ правят коли не само за придвижване, а за забавление и както те го наричат за създаване на удоволствие от шофирането. Задното предаване заедно със съотношението предна/задна ос от 50:50 дават едно много приятно усещане в завои - общо взето станало нарицателно на марката. Възможността за дрифт е нещо допълнително. Лично на мен като бивш собственик на Е90 - 3-ката ми е тясна, ако това е по-високо бих се замислил, но вече става друга кола... по добре avant тогава
  • #18
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Коста ( преди 11 години )
    Новина без новини. Нищо не е ясно, нито размери, нито цени, двигателите са предполагаеми, но вие чакайте.... И се карайте....
  • #17
    9 rate up comment 8 rate down comment
    FMC ( преди 11 години )
    И тая е добре и 5GT е добре. И аз не съм свръх фен на БМВ, но единственото, което харесвам и бих си купил са точно тия GT модели. Въпрос на вкус казало кучето и си облизало ***. Тук поне има малко практичност, за разлика от останалите BMW модели. А за какво служи една кола? За придвижване и пренос на това онова. Ако това е свързано с удоволствие и отмора, още по-добре! Браво на БМВ за подобни модели, че ние фордаджиите ще има дълги години само да мечтаем за нещо подобно. Те вече и 3-те врати махат, какво остава за нови идеи...Един B-Max не оправя нещата.
  • #16
    0 rate up comment 9 rate down comment
    amg ( преди 11 години )
    e*ati groznite bmw sa mercedes benz