IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen даде зелена светлина на кросовъра на Bentley

След 3 години моделът трябва да стане бестселър на пазара на луксозни SUV

Volkswagen даде зелена светлина на кросовъра на Bentley

Надзорният съвет на Volkswagen Group е одобрил пускането в серийното производство на луксозния кросовър Bentley. Той ще бъде създаден на базата на концепта EXP 9F, който бе представен на изложението в Женева през миналата година.
Volkswagen даде зелена светлина на кросовъра на Bentley
Това съобщи вестник Handelsblatt, според който новият модел ще носи името Falcon, а цената му ще стартира от 200 000 евро. Производството на кросовъра ще бъде насочено към завода на Volkswagen Group в Братислава, а окончателното му сглобяване – в британския завод на Bentley.

Още през януари президентът на Bentley Волганг Шрайбер обяви пред журналисти на изложението в Детройт, че дизайнът на бъдещия кросовър ще бъде в стила на досегашните модели на компанията, а не като този на EXP 9F, който предизвика много спорове след появата си пред публика. Тогава Шрайбер посочи и сроковете, в които машината трябва да се появи на пазара – 3 години.

По информация на Handelsblatt, от Bentley се надяват годишните продажби на кросовъра да достигнат ниво от 5000 бройки. Само през миналата година британският производител увеличи с 22% резултатите си на световните пазари, като успя да реализира 8510 нови автомобила.

Снимка: Bentley

0 от 500
  • #16
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Blago ( преди 11 години )
    Колкото и да го гледам и да се опитам да го харесам, не виждам нищо красиво в това нещо. И какво по дяволите е това крило от НФС на "елегантен кросовър"?
  • #15
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Класик, спри се вече с тези уродливи рисунчици. Дизайнер не става от теб, въпреки желанието и абициите ти... От много време бях спрял да ти обръщам внимание, сега реших да видя имаш ли прогрес - еми нямаш брат. А натрапваш постоянно липсата ти на елементарен поглед върху пропорци, естетика и дизайн. Коментирай колкото искаш, ама спри да бълваш картинките си на четвъртокласник.Намери си готина мацка, да те кефи и уплатнява по приятен начин свободното ти време.
  • #14
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    200 000 евро начална цена.....мдааа зъбите ми изпаднаха....!Да няма да го видиме, защото незнам кой ще го купи и няма да си го купим, защото за толкова пари има такива "СВИНСКИ" коли , че това пред тях изглежда като количка от Джъмбо!
  • #13
    4 rate up comment 3 rate down comment
    bbbb ( преди 11 години )
    Може сега да ви изглежда грозен, но на живо може крайният продукт да изглежда добре. И за Нисан Джук казваха, че е грозен, но се оказа добра кола и направи добри продажби (поне за стандартите на Нисан).
  • #12
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Задницата я докарва на Ауди..., много скъп ФВ
  • #11
    20 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Добре, господин клавиатурен богаташ. Ще ти помахаме за "здрасти" като минеш покрай нас с един такъв гълъбарник.
  • #10
    15 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Извинявам се, някой да ми посочи поне 3 разлики Между Варшава 223 и този кош, моля! VAG вече си правят ужасно нагли шеги с почитателите си.
  • #9
    5 rate up comment 12 rate down comment
    robi1971 ( преди 11 години )
    на пръв поглед е малко грозновато ,но може и да грешка . По принцип Q7 е доста красиво според мен особено в бял цвят Tuarega новия доста също e приятен ,за разлика от новия ML който ми напомня корейки джип
  • #8
    13 rate up comment 7 rate down comment
    до анонимен ( преди 11 години )
    "Това ще е поредното превъплъщение на туарег в скъпа обвивка."Но ти просто няма как да знаеш колко е добър един Тouareg,нали?
  • #7
    17 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Това ще е поредното превъплъщение на туарег в скъпа обвивка.