IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Opel Adam излиза и във версия кабриолет

Шикозният мъник ще конкурира Fiat 500C и Citroën DS3 Cabrio

Opel Adam излиза и във версия кабриолет

61 000 версии на екстериора и близо 82 000 за интериора. Толкова големи са възможностите за персонализация при най-малката кола на Opel - Adam. В Рюселсхайм обаче явно считат, че това не е достатъчно, тъй като разработват и открита версия на модела.
Opel Adam излиза и във версия кабриолет
Според английското издание Аutocar, което се позовава на информация от производителя, на кабриото Opel Adam е дадена зелена светлина за производство и скоро ще бъде представен пред публика.

Информацията е ограничена, но все пак се посочва, че колата ще получи платнен електрически покрив, който ще бъде в стила на Fiat 500C и Citroën DS3 Cabrio - основните конкуренти на бъдещия Opel Adam Cabrio.

Този тип мек покрив предлага голяма отрита площ, като в същото време запазва непокътната по-голямата част от каросерията на автомобила. По този начин се спестяват скъпо струващите промени в конструкцията, а освен това не се налага заздравяването й, от което обикновено се увеличава и общото тегло на колата.

В същото време се появи и информация от Citroën, според която предстои излизането на спортна версия на DS3 Cabrio. Този модел ще носи добавката Racing и ще разполага с мощност 200 к.с. 

Снимка: Opel

0 от 500
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    тези мъници все повече привличат симпатии.макар да съм любител на класическите и по-големи лимузини, този Опел ми изглежда добре.Ако му сложат и някой по сносен двигател + добро оборудване ще е конглокентен на безвкусните единици в премиум сегмента.
  • #3
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Ime ( преди 11 години )
    Гледам 2 минуса имам вече, явно те несъгласни...Няма проблем, ще помоля, обаче, някой от двамата разбирачи да ми обясни нещичко- Откога Форд станаха немска марка...Много лесен въпрос...***!
  • #2
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Ime ( преди 11 години )
    " ...само две немски марки с добро качество и красив дизайн - Форд и Опел!"Ох мале...
  • #1
    17 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    В днушно време има само две немски марки с добро качество и красив дизайн - Форд и Опел! Другите лежат на стари лаври. Събудете се, хора, вече не се произвежда Голф 1 и BMW e21.