IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi пуска още по-мощно RS6

Комбито ще получи индекс Plus и ще разчита на 609 к.с.

Audi пуска още по-мощно RS6

Audi смята да пусне на пазара още по-мощна версия на „зареденото” комби RS6, която ще получи индекс Plus към името си. Това съобщава изданието Car, което цитира шефът на подразделението Quattro GmbH - Щефан Райл.
Audi пуска още по-мощно RS6
Очаква се мощността на 4.0 литровия, 8-цилиндров туин-турбо агрегат, на който разчита машината, да нарасне от 560 на 609 к.с. В момента комбито със задвижване на четирите колела ускорява от 0 до 100 км/ч за 3.9 секунди. С колко ще се подобри това постижение при новата модификация, не се съобщава.

За първи път версията Plus се появи през 2004 г. при първото поколение на комбито RS6. Тази версия бе с около 30 к.с. по-мощна, като окачването й бе свалено с 10 мм. Машината получи и преработена спирачна система, както и различно обзавеждане на интериора. От тази модификация бяха произведени само 999 бройки.
Audi пуска още по-мощно RS6
Към момента модификация Plus се предлага за купето Audi TT RS, чийто мотор е форсиран от 340 на 360 к.с., както и за суперколата R8. При нея увеличението на мощността е от 525 на 550 к.с.

Стандартното комби Audi RS6 бе най-бързият автомобил в класа си до появата на новото поколение на Mercedes-Benz E63 AMG, което разчита на 5.5 литров V8 с мощност 585 к.с. Ускорението от 0 до 100 км/ч при него става за 3.6 секунди.

Снимки: Audi
 

0 от 500
  • #22
    4 rate up comment 0 rate down comment
    trex ( преди 11 години )
    Страхотен. Най-красивите комбита са на Ауди а и най-бързите. Брутално!
  • #21
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    Комби с 609 к.с.-една добра новина за семейните с малки деца, имащи нужда за достатъчна мощност за придвижване до детската градина и мола,а дребните занаятчии и търговци ще бъдат напълно задоволени с пътните му възможности при придвижване от адрес на адрес.*** АМА КАТО ТИ ГО КАЗВАМ Е СЕРИОЗНО.ЗАМИСЛИ СЕ ,ОСЪЗНАИ ГО АКО МОЖЕШ И ЩЕ СТАНЕШ ЧОВЕК.ПРАКТИЧНАТА ТИ ГЛАВА ДАНО РАЗБЕРЕ ЧЕ ИМА И УДОВОЛСТВИЯ НА ТОЯ СВЯТ.ТЕ НЕ СЕ МЕРЯТ С ПАРИ И ЕФЕКТИВНОСТ.А С ПЪЛНОТА.ПИТАИ НЕЩАСТНАТА ТИ ЖЕНА.
  • #20
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Cenitell ( преди 11 години )
    Комби с 609 к.с.-една добра новина за семейните с малки деца, имащи нужда за достатъчна мощност за придвижване до детската градина и мола,а дребните занаятчии и търговци ще бъдат напълно задоволени с пътните му възможности при придвижване от адрес на адрес.
  • #19
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    O-полицай, ОО- ***, ООО- полицай в ***, ОООО- Ауди, демек два *** или двама полицаи в един ***.
  • #18
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Ле-лее ( преди 11 години )
    Klasika... отново връхлетян от симптомите на алюзорен постемоционален синдром...
  • #17
    19 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    *** е това което караш ти и си го осрал, но то не е Ауди а доколкото помня последно буташе служебния стар хюндай на Баща си. Който някога отдавна когато беше нов струваше 18000лв. и минаваше данъчен кредит ха ха. ТА осрания ти *** няма нищо общо с това Ауди, на което само гумите му струват повече от старата *** барака която буташ.
  • #16
    15 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Груди това е Ауди а не Тойота, че да е постоянно в сервиза и то точно за ПЛАНОВИ ремонти, каквито са сервизните акции на Тойота. А че колата не е набутвация е ясно на всеки който е чел сравнителните тестове или е гледал такива:http://mercedes-bulgaria.com/e-klasa/186-testove/1701-mercedes-e63-jaguar-xfr-bmw-m5-i-audi-rs6.html А ето и клипче с друг тест да гледаш:
  • #15
    7 rate up comment 15 rate down comment
    груди ( преди 11 години )
    Този модел на "премиум" марката Алуди си е жива набутвация. Ако ти се кара спортна кола на Ауди - ми карай Р8, то поне е спортна кола а не анаболно и тежко комби! Да не говорим, че те и цените им са еднакви. Тва RS6 е много хубаво, ама май само на снимка. Не си залужава за всеки 30 дена каране по пътищата да седи по 2 дена в сервиза за "планови" ремонти. За цените на подръжката няма какво да говорим, все едно караш Ламбо или Ферари егати
  • #14
    11 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    какво може да се каже за такъв автомобил? Много, много добра кола. Пожелавам на всеки да има късмета и да притежава това Ауди.
  • #13
    3 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    пфуу не ми слагай глупави заключения,каквито не съм направил, а ти колко си образован,бе мухъл,завърши ли си средното