IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Unimog U5000 SUV не бе пуснат в китайски град

Местен бизнесмен плати $250 000 за това чудовище

Unimog U5000 SUV не бе пуснат в китайски град

Mercedes-Benz G-class е любимец на тези, които искат великолепен автомобил, запазил формата си с години и предлагащ разкош и съвременен, мощен двигател. Само, че на някои хора явно това не им е достатъчно и те търсят нещо още по-впечатляващо.

Unimog U5000 SUV не бе пуснат в китайски град

Такъв е случаят и с този Unimog U5000 SUV, който бе забелязан при транспортиране със специален влекач по улиците на китайски град. Според изданието Carnewschina този истински звяр е бил поръчан от местен бизнесмен още през 2010 г., но той не успял да го регистрира, тъй като не отговаря на местните норми.

Unimog U5000 SUV разчита на 4.8 литров, 4-цилиндров дизелов мотор с мощност 290 к.с. и 810 Нм въртящ момент, което не позволява да бъде регистриран и да се движи по улиците на градовете в най-многобройната държава на света. Затова и собственикът му е бил принуден да го продаде на нов собственик, който живее извън града. И който ще получи разрешение да го използва. Като преди това е платил и сериозната му цена - $250 000.

Снимка: Twitter
 

0 от 500