IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW показа 4-Series Coupe

Моделът ще бъде официално представен след месец в Детройт

BMW показа 4-Series Coupe

BMW разпространи първите официални снимки на 4-Series Coupe - версията с две врати на новото поколение 3-Series.

Моделът на снимките е концепт, който обаче е почти аналогичен със серийната версия, която ще дебютира на изложението в Детройт през януари, сочи информацията от BMW.
BMW показа 4-Series Coupe
Сравнено със седана 3-Series, купето 4-Series се отличава с по-спортен вид, подчертан от по-изразителните предна и задна брони, задните светлини с нова графика и по-динамичната линия на покрива. Освен това, колата има изпускателна система с четири крайни тръби и отвори за охлаждане в предните калници, които най-вероятно ще видим при версията на BMW M GmbH.

Интериорът, който е оборудван с ексклузивните опции на BMW Individual, се отличава със спортна, но и много луксозна атмосфера. Виждат се обшито в кожа арматурно табло, облечен в алкантара таван и елементи от скъпа дървесина. Като цяло обаче формите са непроменени.

Двигателите, които ще задвижват 4-Series Coupe ще бъдат заети от седан и комби версиите на 3-Series. Това са 4- и 6-цилиндрови агрегати с принудително пълнене, предлагащи мощност между 184 и 306 к.с. Трансмисиите ще бъдат ръчна с 6 степени и автоматична с 8 степени, а като опция ще се предлага задвижване към четирите колела.

След 4-Series Coupe ще бъдат представени още два модела от "4-та серия" -  Gran Coupe и кабрио. Ще има и гореща М-версия.

Повече подробности за BMW 4-Series Coupe очаквайте най-късно през януари 2013 година, когато ще се състои официалната премиера на модела.

Снимки: BMW

0 от 500
  • #29
    1 rate up comment 0 rate down comment
    cry ( преди 11 години )
    Баси и тъпия бе-ме-ре фен, "чакал купето с четири врати" ами това е купето на 3-та серия бе. Иначе малко от малко са оправили смотания дизайн на 3-ката. Тук нещата изглеждат по-на място.
  • #28
    0 rate up comment 0 rate down comment
    bai Ivan ( преди 11 години )
    За пръв път от години да ми хареса модел на БМВ.
  • #27
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Всичко е супер без задните светлини, много са ми меки не отиват на останалата част от колата.
  • #26
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Дизайнът е невероятен ( в първия момент издутия преден капак леко ми напомни на http://***.infiniti.com/etc/medialib/entryway/01_models/04_Infiniti_M/01_vlp/01_vlp.Par.52512.Image.640.400.direct.jpg
  • #25
    1 rate up comment 7 rate down comment
    nick ( преди 11 години )
    Фен съм на БМВ,но според мен Перформанс пакета на Ф30 е в пъти по-красив :)
  • #24
    6 rate up comment 0 rate down comment
    reventon ( преди 11 години )
    opredeleno po-dobra ot 3-kata
  • #23
    1 rate up comment 9 rate down comment
    ... ( преди 11 години )
    Задната чааст и извивката на тавана като ги видях и си помислих че е А5
  • #22
    10 rate up comment 1 rate down comment
    VAYK ( преди 11 години )
    Най- доброто купе в този клас за следващите 100г. Брутално е просто!!
  • #21
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Купе изглежда достааа добре ама според мен трябваше да сложат още агресия това е купе не знам дали това е М версията на снимките дано не тя трябва да е доста по агресивна иии някак си ми прави някакво впечатление че тая предна броня има доста прилики с новото клио рс и тези джанти са ми доста познати май...... Дано М серията да е още по агресивна
  • #20
    6 rate up comment 0 rate down comment
    iliev555 ( преди 11 години )
    така нареченият концепт на практика е серийния модел, когато влезе в производство разлики ще има в огледалата и незначителни корекции в задната част на автомобила и оформянето на ауспусите - такова е мнението на няколко специализирани електронни издания в мрежата и според мен най вероятно е така - вижте 6 серия от датата на предтавяне на прототипа