IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Jaguar XFR се появи преди премиерата си

„Заредената” версия на седана ще получи S към името си

Jaguar XFR се появи преди премиерата си

Ръководството на Jaguar разсекрети „заредената” версия на седана си XFR, чиято премиера ще бъде тази вечер на откриващото се автомобилно изложение в Лос Анджелис.
Jaguar XFR се появи преди премиерата си
Именно на премиерата пред публика ще станат известни техническите характеристики на седана, който е получил по-големи спойлери и по-агресивна форма в сравнение със стандартната версия. Изтече спекулативна информация, че XFR, който ще има приставка S към името си, ще разчита на досегашния турбо-мотор с обем 5.0 литра. Неговата мощност обаче ще бъде увеличена от 510 на 540 к.с.

Първото поколение на XFR претърпя един фейслифт през 2011 г., благодарение на което моделът получи по-ярък и запомнящ се външен вид. Машината може да се похвали и с високото ниво на сигурност, като освен със стандартните въздушни възглавници и колани тя разполага и с електронните системи EBD, EBA, ESP, ASR.

В стандартната си версия двигателят на Jaguar XFR се комбинира с 6-степенна автоматична скоростна кутия. Очаква се S-версията да бъде снабдена с 8-степенен автомат ZF.

Тагове: jaguar xfr jaguar xfr-s
0 от 500