fallback

Subaru BRZ STi ще запази атмосферния си мотор

След доработката спортният автомобил ще разчита на около 230 к.с.

„Заредената” – STi, версия на спортното купе BRZ, която предстои да излезе на пазара, ще запази атмосферния си двигател. В японската компания нямат намерение да използват нито турбина, нито механичен компресор за модификацията, но ще се откажат от системата за задвижване на четирите колела.Това съобщи ръководителят на маркетинг-отдела на Subaru -Атоси Атаке. Той разкри, че за новата модификация инженерите на компанията са преработили изпускателната система на мотора, пренастроили са системата за управление на клапаните и за вдигнали максимално възможните обороти, които вече надминават 7500 в минута. Всичко това е довело до увеличение на мощността на двигателя от 200 до около 230 к.с.Освен това STi-версията на BRZ ще получи нови пружини и амортисьори, по-мощни спирачни механизми и 18-инчови джанти. Моделът ще претърпи и промени в аеородинамиката, като ще бъде снабден с голяма антикрило. Предвиждат се и новости в интериора, като ще бъде увеличено използването на кожа в салона.Продажбите на Subaru BRZ STi ще стартират през пролетта на 2013 г. Първоначално моделът ще се предлага само на японския пазар, а на по-късен етап ще започнат доставки за Европа и САЩ. 

Тагове: brz sti
fallback
  • #13
    Вагнер ( преди 11 години )
    Ланд Круизер v8 има уникални фарове,говоря за модела преди фейса(ББ караше такъв)На дългите изпукали ксенон,а на късите халогенки??!!?!?!?!?!?!хи хи хи хи хи хи .......
  • #12
    Вагнер до долния ( преди 11 години )
    Пич,объркал си се нещо.Съжалявам,че мислиш така,но има много разочаровани от тойота.Виж пич,аз винаги съм Вагнер,не съм истината,експерт и т.н.Явно има много изгорели с джапанки.
  • #11
    За глупака експерт ( преди 11 години )
    А тоя Вагнер не е никакъв Вагнер,а *** експерт, къде са тойотките, ИСТИНАТА и другите му глупави прякори.Само че е толкова ***,че всеки път му се смея.
  • #10
    бъчо ( преди 11 години )
    Ако бяхте поне малко запознати с японската култура, щяхте да знаете за техния "национален спорт" - дрифта, практикуван за първи път от великия Кеичи Цучия. И ако още малко бяхте запознати с дрифта щяхте да знаете, че там се ползва Субару Импреза със задно предаване! Това, че вие отъждестявате Субару с 4х4 не означава, че и японците го отъждествяват. А аз се радвам, че това Субару е без компресор, вдига 7500 оборота и е само със задно! Какво по-добро за дрифт и удоволствие да изцедиш мотора?
  • #9
    ... ( преди 11 години )
    Швабен зи каскен: Рено меган Недозавива и ги мачка всички Hot Hatch.Стига само си чел хвани да покараш малко коли преди да си казваш *** мнение. Иначе субаруто изглежда доста добре
  • #8
    Швабен зи каскен ( преди 11 години )
    Какво пък общо има недозавиващото Рено с удоволствието от прецизното управление и дрифта?
  • #7
    От Япония ( преди 11 години )
    Май сами си признават,че настоящия модел на бЪ рЪ зЪ е пълен шит,както и тойота 86!
  • #6
    Вагнер ( преди 11 години )
    Само като видях заглавието и веднага се сетих за Renault Megane Rs.хи хи хи хих ихихих иххи..........
  • #5
    Cenitell ( преди 11 години )
    Целта е автомобил за истински карачи-без турбото,което е като посредник между водача и двигателя, и наличие само на задно предаване-за улеснена управляемост и плъзгания по остри завои (който ги може)
  • #4
    RoadRunner ( преди 11 години )
    Нямам против обаче някоя тунинг компания да я покаже в друга светлина ;)
fallback
Последни