IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi А1 с разход 1 л/100 км

Колата потвърди лично Волфганг Дюрхаймер

Audi А1 с разход 1 л/100 км

Audi А1 с разход 1 л/100 км
Audi A1 Sportback

В същото интервю за Autocar, в което стана ясно, че Audi разработва нова суперкола, шефът на развойния отдел на марката Волфганг Дюрхаймер обяви, че инженерите на Audi подготвят и свръхикономична версия на А1.

Той уточни, че возилото е базирано на настоящото поколение на градската кола, а потреблението на гориво е само 1 л/100 км.

"Това е съвсем нормален автомобил, който има четири места и всички необходими удобства, включително климатик", заяви Волфганг Дюрхаймер.

Детайлите около тази версия на Audi А1 са ограничени, но все пак стана ясно, че возилото няма да използва 2-цилиндровия дизелов двигател на Volkswagen XL1.

За сега се уточнява единствено, че свръхикономичната кола на Audi ще стъпи на пазара след около 3 години.

0 от 500
  • #7
    22 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Е как така няма да им вярвате бе хора!Те обещаха,че ще има и хибридна версия на Гоуф,който ще харчи 2/100 и все още е чакаме и се надяваме да излезе.Това Ауди също съм сигурен,че ще харчи 1/100 км,ама не гориво,а масло.Те и сега имат подобни маслояди,така,че не виждам в какво точно е новината.Може би искат да подобрят рекорда си и разхода на масло да бъде по-висок от този на гориво.Сигурен съм,че са способни на такива неща от ВАГ.Те са ненадминати в правенето на ***.
  • #6
    25 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Как може да не им вярвате !? Обещаха новия гоуф да е с разход среден 3 и той си еее такъв ... просто 3 галона а не литра :D
  • #5
    25 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    От достоверен източник разбрах,че следващото Алуди нямало да харчи бензин,ами щяло да го връща.От сега започвам да се запасявам с туби,че като тръгна на дълъг път да мога да ги пълня и после да продавам върнатото гориво.Тва немските навеси са голема работа да ви кажа.В лъжите нямат равни на света.
  • #4
    24 rate up comment 11 rate down comment
    :) ( преди 11 години )
    Глей ся,ти прочете ли статията?Не,нали или е прочете и повярва,така ли?Кажи честно,вярваш ли на подобни лъжи?Не,че нещо имам против Ауди,ама наистина прекаляват с лъжите си.Та те един хибрид не могат да направят,а изведнъж обявяват подобни фантасмагории.Статията е за заблудени наивници.
  • #3
    8 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Почна се с глупостите..... Сега остава да се прояви и Дошо-*** и картинката ще е пълна!
  • #2
    26 rate up comment 8 rate down comment
    :) ( преди 11 години )
    Браво АМ за веселата новина.Винаги сутрин ми се иска да има нещо подобно:Audi А1 с разход 1 л/100 км,за да ми оправяте деня и да го започвам с усмивка. :)
  • #1
    22 rate up comment 12 rate down comment
    ВАГен Каскен ( преди 11 години )
    А къде е мармота, който завива шоколад в станиол?Май и той ще се появи, като това чудо на техниката след 3 г. По-точно, когато мармота се появи, тогава ще излезе и това Алуди с този разход.Абе тези хептен взеха феновете си за балъци. То бива лъжи, ама техните минават всякакви граници.