IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

"Новите очи" на Mercedes-Benz E-Class

Детайлите не са просто детайли. Те правят дизайна

Не е тайна, че Mercedes-Benz E-Class ще се откаже от една от отличителните си черти - четирите предни фара. Това ще се случи с модернизираната версия на това поколение на модела, която ще бъде показана официално на автомобилното изложение в Детройт през месец януари.

Шпионски кадър

За новите челни светлини на E-Class се заговори преди повече от месец, когато се появиха първите шпионски снимки на фаровете. Малко след това видяхме автомобилът без каквато и да било маскировка, а днес от компанията разпространиха неговото първо официално видео.

Клипът, чиято дължина няма и минута, само загатва модела, но слага край на споровете за новите фарове на E-Class. Вече е ясно, че те ще се състоят от един модул на фар, а не от два отделни, както беше до сега. Въпреки това, чрез използването на ефектни LED светлини, фаровете все пак пак изглеждат като четири.

Видеото завърша с цитат на популярния американски дизайнер Чарлз Еймс: "Детайлите не са просто детайли. Те правят дизайна". Това вероятно означава, че модернизацията на E-Class ще придаде на модела съвършено ново излъчване. За това ще помогнат и промените в предната броня, решетката на радиатора, капака на двигателя, задната броня и стоповете.

Очаквайте още подробности

Тагове: mercedes-benz e-class
0 от 500
  • #11
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Мнооо' як! Са' и с 1.5 DCi 98 коня от пауарт бай ренаут ще литне :}
  • #10
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Иво ( преди 11 години )
    много лампи много чудо, коледа идва
  • #9
    3 rate up comment 4 rate down comment
    VAYK ( преди 11 години )
    Помня БМВ някога решиха да сложат релтани в четирите кръгли фара, с които си правят колите може би повече от 40 г.! Да ги очертаят демек! Ангелски очи ги кръстиха някой.....И до днес подчертават точно това кръглия фар с който работят от години! А днес другите марки какви ли не форми и светлинки измислят и променят постоянно лутайки се да намерят своя символ и не могат и не могат и става вече смешно :)
  • #8
    6 rate up comment 4 rate down comment
    фен на мерцедес ( преди 11 години )
    еми те хубаво при ауди и при бмв са така от 2 години, ама при мерцедес от колко са а..като не сте запознати недеите да говорите...Мерцедес ЦЛС 2010 със ЛЕД фарове,Б-класа 2010 с ЛЕД фарове, М-класа от 2010 и тя с ЛЕД фарове, СЛ-а и той е с ЛЕД фарове както и всички нови модели на мерцедес след 2009 година...това са близо 4 години, правене на автомобили на мерцедес с ЛЕД фарове
  • #7
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    е точно в статията пише че ще е фейстлифт. Как може да четеш модернизация на модела и да си мислиш че е нов модел. Дори да не разбираш думите поне гледай дизайна, той си е същия като изключим фаровете.
  • #6
    4 rate up comment 5 rate down comment
    до: muRS ( преди 11 години )
    Прочети внимателно статията и забележи,че точно за нов модел става на въпрос,а не за фейслифт!
  • #5
    8 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    При Ауди са такива фаровете вече 2 години и при новото БМВ 3. Иначе Мерцедеса изглежда обещаващо добре
  • #4
    8 rate up comment 2 rate down comment
    muRS ( преди 11 години )
    Експерт, естествено, че е фейслифт това. Никой не твърди, че е нов модел.
  • #3
    9 rate up comment 18 rate down comment
    експерта ( преди 11 години )
    Баси тъпия клип.Само едни фарове и нищо повече.Добре де,нови фарове ли само са изкарали,защото,ако е така това си е фейслифт или са направили нов модел?То всъщност за немските навеси промяната на фаровете значи нов модел.Направо нямам думи.Предните 4 фара ги копнаха от Лексус,а сега само фарове почнали да правят.Трагедия са,а бяха страхотна марка на времето и правеха много добри автомобили и двигатели.Цялата немска автомобилна индустрия между другото е така.Факт!
  • #2
    20 rate up comment 22 rate down comment
    mugen ( преди 11 години )
    Нормално, нали трябва да прилича малко на БМВ.