fallback

Големият мъник на Renault

Новото поколение Clio иска да бъде автомобил от по-висок клас и донякъде успява

Тагове: renault clio
fallback
  • #25
    ХА ХА ХА!! ( преди 11 години )
    Брях!! Че то на туй пи*ката на капака по-голема от него бре!!
  • #24
    porscheto ( преди 11 години )
    Maschinata e mnogo qka samo edno ne razbiram kakva e taq firmena politika da nqma variant s 3 vrati e*i mu maikata.
  • #23
    Анонимен ( преди 11 години )
    Това май е една от малкото нови коли, които разчуват стереотипа на "издължените флуидно-кинетични фарове тип новата Фиеста" и дори само за това трябва да се каже евала! Най-после, че от няколко години на коли с изопнати фарове и всички започнаха да си приличат!
  • #22
    Анонимен ( преди 11 години )
    Емблемата е твърде голяма, като на камион! Но въпреки това евала за фаровете - различават се от така масовите изопнати фарове, които ВСИЧКИ други слагат на моделите си в класа - Форд, Пежо, Хюндай и т.н. Тук поне дизайнерите са се постарали да са различни, а не да пльоснат фарове като на Фиеста.
  • #21
    Анонимен ( преди 11 години )
    ИЗВИНЕТЕ , Clio 1 беше с Uno.Моя грешка !
  • #20
    Анонимен ( преди 11 години )
    Punto , се продаваше повече от Clio 1 , и 2 !
  • #19
    бъчи ( преди 11 години )
    Съгласен съм, IT. Само една корекция. Основните конглокенти са поне четирима - Фиеста, Поло, 208 и Корса. Ако питаш мен обаче, с тия мотори като конглокент засега се очертава само Fiesta, която има мотор с подобни показатели - 3 цилиндъра, турбо, под 100 к.с. А това ще са най-купуваните модификации.
  • #18
    IT ( преди 11 години )
    Ммм браво на Рено !!! Клиото е просто разкош !!!Незнам много ми хареса ! :)) оставя далеч зад себеси основният си съперник и санародник Пежо208...и въобще е просто най-изпипано от всички нови модели от неговият клас !!! :))След първото Клио всеки следващ модел беше или супер грозен или прекалено безличен....ноо рено са се постарали този път и съм на 100% убеден че ще е голиам хит на пазара !!
  • #17
    бъчи ( преди 11 години )
    За предния модел не съм съгласен, че изглеждаше добре. Напротив, по времето когато излезе, си купувах Фиеста след фейслифта.Видях едно такова и се зарадвах, че е грозно :) Струваше най-малко 20 бона, тоест с 5 повече от базова Фиеста. Пари на вятъра, както пеят Дайър Стретс. След фейслифта същата работа. Грозното си остана грозно и несъразмерно. Това обаче изглежда добре с леки забележки.
  • #16
    RS1600 ( преди 11 години )
    Много приятно изглежда Клиото, няма какво да си кривим душата. То и предния модел беше доста смислен, макар, че фейслифта го загрози безобразно.
fallback
Последни