fallback

Големият мъник на Renault

Новото поколение Clio иска да бъде автомобил от по-висок клас и донякъде успява

Тагове: renault clio
fallback
  • #5
    Анонимен ( преди 11 години )
    бъчи, как ги мислиш тези работи с минусите,а?И друг път съм ти казал,че си много елементарно парче.Мислиш ли,че като натряскаш една камара - ще промениш истината?Това,че си се наковал с Клозеста няма как да промени факта,че пластмасите и са пълна отврат.Явно китайци им ги правят и им излизат много тънко.Дори фабриката която ги бълва може да е една и съща.Значи казваш лъскавата пластмаса била добра на допир.И какво и е доброто?А ще отречеш ли за отразяването на светлината и гадните отблясъци?
  • #4
    бъчи ( преди 11 години )
    Всъщност, във Фиеста пластмасите са много добре, с изключение на тия във вратите и долната част на арматурното табло под погледите на пътниците. Особено тая бялата, лъскава е доста добра на допир. Сега вече при фейслифта е черна, но това са нюанси. Що се отнася до таблото, в по-голямата си част то е меко. И това е още от 2006 година, когато нито един автомобил в тоя клас не предлагаше меко табло или ако имаше, то те се брояха на пръстите на едната ръка...
  • #3
    Анонимен ( преди 11 години )
    И да имаш и да нямаш думи *** си е един смотан сайт със смотани хора в него.Неграмотността им е най-малкият проблем,но това е друга тема.Та на темата.Колата изглежда доста симпатично.Определено ми харесва.Единствената забележка е кокпита.Е как можаха да копнат тези лъскави пластмаси от смотаната Клозеста(Фиеста)?Много съм разочарован за това.Отвратителни са.При слънчево време светлината се отразява и много дразни,а вечер отблясъците от лампите са още по-гадни.Остават и отпечатъци...
  • #2
    нямам думи ( преди 11 години )
    Гледам бързо сте го оправили. Може да не сте стига до подобни смехотворни ситуации ако просто някой си прочете писанията преди да ги публикува. Ако изобщо има модератори тука може да ми изтриете коментара, понеже вече не е съвсем на място.
  • #1
    нямам думи ( преди 11 години )
    Гледам, че сте написали Ranault в заглавието и си мисля, хайде, случва се, няма да пиша коментар, в който изказвам учудването си от степента на неграмотност и малоумие на писалия статията... Ама сте ги написали грешно още 15 пъти бе, и за цвят 1-2 пъти вярно. Що за шизофреничен *** е писал тая "статия"?
fallback
Последни