IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нов кросоувър и от Hyundai

Корейците ухажват Бразилия с HB20X

Нов кросоувър и от Hyundai

Нов кросоувър и от Hyundai
Поредното проходимо возило на автомобилното изложение в Сао Пауло е Hyundai HB20X. Моделът е предназначен специално за бързоразвиващият се пазар на Бразилия и се произвежда в новооткритата фабрика на марката в страната. Всички модели за този пазар ще се означават с инициалите HB, означаващи "Hyundai Brazil".

Hyundai HB20X е базиран на хечбека HB20, чиято премиера също се състоя на изложението в Сао Пауло. На неговата база ще бъде създаден и седан, който ще стъпи на пазара в Бразилия в началото на следващата година.
Нов кросоувър и от Hyundai
Сравнен със стандартния HB20, кросоувъра HB20X се отличава с променена предна броня, различни фарове срещу мъгла, хромирани елементи, пластмасови протектори по купето и шестоъгълна решетка на радиатора, изпълнена в стила на проходимите модели на Hyundai.

Возилото е получило също така увеличен пътен просвет, релси на покрива и уникални компоненти в салона, сред които спортни педали, спортен волан и хромирани елементи.
Нов кросоувър и от Hyundai
Hyundai HB20X разполага със задвижване само към предните колела и може да бъде оборудван със само един двигател. Това е 1.6-литров агрегат с четири цилиндъра, който може да работи на етанол или бензин. Той генерира 128 к.с. и се куплира с ръчна или механична трансмисия.

Тагове: hyundai hb20x
0 от 500