IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

ProAce - нов модел на Toyota за Европа

Лекотоварното возило се крие в кожата на Peugeot Expert

ProAce - нов модел на Toyota за Европа

ProAce - нов модел на Toyota за Европа
Още преди няколко месеца публикувахме първата информация за споразумението за сътрудничество между европейското подразделение на Toyota Motor и френският алианс PSA Peugeot Citroen.

Според условията на това споразумение Toyota получава достъп до лекотоварни автомобили на PSA, които ще продава под своята марка в Европа.
ProAce - нов модел на Toyota за Европа
Първият такъв модел е Toyota ProAce, която ще стъпи на пазара на Стария континент през второто тримесечие на 2013 година. Моделът ще се предлага с богат избор от модерни дизелови двигатели и няколко различни размера, като ще има полезен товар до 1200 кг. и теглителна способност до два тона.
ProAce - нов модел на Toyota за Европа
Toyota ProAce, която представлява леко променен Peugeot Expert, ще се предлага стандартно с 1.6-литров дизелов двигател, генериращ 90 к.с. и 180 Нм. По-мощните версии ще разчитат на двигател с обем 2.0 литра, предлагащ две мощностни разновидности - 128 к.с. и 320 Нм или 163 к.с. и 340 Нм. Базовият двигател ще се оборудва с 5-степенна ръчна скоростна кутия, докато за 2.0-литровия агрегат е предвидена 6-степенна такава.

Що се отнася до версиите на ProAce, той ще може да бъде поръчан в няколко модификации, предлагащи различна височина и различна дължина на каросерията. Избор ще има и при различните конфигурации на вратите.
ProAce - нов модел на Toyota за Европа
ProAce - нов модел на Toyota за Европа
 

0 от 500
  • #12
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Mikael ( преди 11 години )
    Always the best content from these prodigious wtreirs.
  • #11
    0 rate up comment 5 rate down comment
    Още новини ( преди 11 години )
    Знам,ги аз, извънземните, и те пращат тук папараци да четят написаното за тях:)
  • #10
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Извънземните се дивят ,и на теб!
  • #9
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Още новини ( преди 11 години )
    Lexus SC 430 с Дайго Сайто е спечелили титлата за 2012 г. във Формула Дрифт на първенството на Япония и САЩА аз ще изчакам пускането на Лексус LF-CC, на който и извънземните се дивят :)
  • #8
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    АБЕ ЕЙ ГЛУПЕНДЪР, ТОЙОТА ГРУП Е НАЙ -ГОЛЕМИЯТ КОНЦЕРН В СВЕТА, И ПО-ГОЛЕМИНА И ПО-ПРОДАЖБИ .
  • #7
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Незначителни новини ( преди 11 години )
    1. Тойота е подобрила собствения си рекорд за електрически автомобил на Северната дъга на Нюрбургринг2.В неделя,14.10. Тойота спечели 6-часовото съзтезаниео в клас"Хибириди"от серийте за издръжливост WEC-LE MANS
  • #6
    9 rate up comment 9 rate down comment
    koko ( преди 11 години )
    поредното недоразумение на автомобилостроенето от тойота
  • #5
    8 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 11 години )
    А пластмасовите тойоти са върха, така ли? Аз немога да разбера каква е тази злоба. "Изгъзените" фарове на ПСА пожълтяват а на иначе толкова "качествения" турски Аурис не!???
  • #4
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    За товарна кола тези фарове нещо не ми харесват. Всеки знае, че с времето тези изгъзени фарове пожълтяват. Явно европейците не са чували за sealed beams.
  • #3
    11 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Сърдете се на европейците и законодателството им.Направили са така,че само те да си продават ***,а други производители произвеждащи извън ЕС ги обрулват с акцизи и колите им стават непродаваеми.Дилемата пред Тойота е дали да продължава да продава в този клас,макар и чужди автомобили или изобщо да ги спре от продажби.Явно са решили,че е по-добре асортимента им да е по-богат,а и доработените БУСове със сигурност ще са по-добър избор от тези на ПСА.