IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen празнува 10 години Touareg

Пуска юбилейна модификация Edition X

Volkswagen празнува 10 години Touareg

Volkswagen Touareg навърши 10 години
През 2002 година на автомобилното изложение в Париж се появява първата версия на Volkswagen Touareg. Сега проходимото луксозно возило празнува своя 10-ти рожден ден, а за да отбележи този юбилей немската автомобилна компания пуска на пазара специалната версия Edition X. Тя се отличава с луксозни и уникални добавки, като е базирана на втората генерация Touareg, която се продава от 2010 година.

Volkswagen Touareg Edition X разполага с би-ксенон фарове, панорамен покрив, 19-ичови джанти, тонирани стъкла, хромирани акценти и специални означения на модела. В салона са използвани висококачествена кожена тапицерия Nappa, апликации от абаносово дърво и светещи прагове на вратите.

Юбилейният Touareg Edition X може да бъде оборудван с всеки от двигателите на стандартния модел. Цените му стартират от €61,025, за версията V6 TDI BlueMotion.

0 от 500
  • #17
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Абе кавал,какви 2 часа да ти изчистят снега бе.Малиии тук имало мноо *** парчета.У ваше село може след 2 часа да дойдат да го чистят,ама като отидеш някъде из планината,на ски,на туризъм,на лов и т.н. няма кой да ти го изчисти.Ама как да го знаеш ти това,като от селото си не си излизал.Пък и зимата не караш твоя ВАГен по простата причина,че едва ли може да запали.Като се постопли времето чак тогава,нали!Аре бегай да лижеш емблемата на Гоуфу!
  • #16
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    По българските пътища трябва танкове да влачим, не автомобили или джипове. Трагедия.
  • #15
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ей, IT/знам,че си ти/, за афалта си има автомобили, не е нужно да влачиш 2.5 тона СУВ по асфалта. Затова тоя варел е безсмислен.
  • #14
    11 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Да бе... заради евентуалното падане на голям сняг (защото нямаме 2 часа търпение да го изчистят???) Ама нали трябва да се правим на мъжкари с големи и взимаш най-потрошения Нисан Патрол или нещо друго дето струва 2.50 с ДДС-то. И после не излизаш от форума да го хвалиш колко бил проходим. И после какви били тези дето си купуват СУВ (нямам предвид Туарег само... сещай се). Завистта е лош съветник.Като искаш да катериш баирите - катери си ги. Асфалта е за истински карачи не плюнки като теб.
  • #13
    16 rate up comment 2 rate down comment
    Скъпа скачай у Гоуфу ( преди 11 години )
    Гоемио Гоуф празнува 10 години!
  • #12
    14 rate up comment 0 rate down comment
    До trb ( преди 11 години )
    Направо го възприемам като комплимент от човек, направил 2 правописни грешки в изречение с 10 думи.
  • #11
    12 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Уникален варел. Все едно го е произвел Вартбург. Все пак и вартбурга е немска машина.
  • #10
    5 rate up comment 14 rate down comment
    trb ( преди 11 години )
    tupi ne prosveteni curvuli....e tva ste vie fenovete na japankite...
  • #9
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Верно,че асвалта е по-важен когато ходиш до дискотеката с на баща си СУВ-а.Да ама моето момче някой път може да ти се наложи да излезеш извън пътя или пък голям сняг да падне или пък наводнение и кал да има.С този кашкавален Туарег за къде ще си?За дискотеката нали?Гаджетата ще дойдат да бутат.Когато човек с акъл в главата си взема СУВ прави сметката за какво го взема и къде ще му ползва възможностите.Глупаците и комплексарите с малки *** вземат СУВ,за да се гъзарят и избиват комплекси.
  • #8
    7 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Алооооооооо офроудъритееееее... Пак се превъзбудихте. Дреме ми на дедовия дали може или не може който и да е СУВ да катери баирите. Асфалта е по-важен.