IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Peugeot 308 – без изненади

Вече започна първата пред серийна изработка на новия Peugeot 308. Това дава възможност за появата на все повече неофициални или „шпионски” снимки на новия автомобил.

Peugeot 308 – без изненади
По предварителни данни, най-вероятно Peugeot ще представи своя нов представител в ниската средна класа на автомобилния салон във Франкфурт тази есен. Продажбите на Peugeot 308 трябва да започнат към края на годината. 


Тези неофициални снимки които виждаме показват, че не бива да очакваме радикални промени в дизайна на новия модел. 

Това е разбираемо, защото на елегантния стил на сегашните модели на фирмата, пазарът реагира добре. 

Новият Peugeot 308  е микс между новите елементи, които вече сме видели при 207 и първоначалната дизайнерска концепция, която виждаме при Peugeot 307. 

Става ясно, че новият модел на Peugeot ще има версия с три и с пет врати, скоро след появата на хечбека ще видим и версия комби, а последна по ред ще се появи версията купе/кабрио. 

Все още не се знае дали в китайския завод на Peugeot ще се появи и версия на седан 308. Това не е изключено, но като се има предвид, че седанът Peugeot 307 е на пазара само от 2004 г, смяната ако я има, вероятно ще бъде доста по-късно. 

Няма да има изненади и при двигателите на Peugeot 308. Там ще видим познатите агрегати от други модели на PSA Peugeot Citroen, като дизеловите 2,2 HDI Bi-turbo (125 kW), бензиновите 1,6 (до 125 kW), както и новия двигател за спортните версии RC за 308 RC с мощност 150 kW.
0 от 500