fallback

Новото Mondeo пристигна в Париж

Получава по-качествени материали от своя американски близнак

fallback
  • #12
    Анонимен ( преди 11 години )
    бъчваря: 1.6 ecoboost е повече от добър двигател. Справка Autobild BG /брой 281.Мазда и другите японски марки имат да наваксват в категория "пътно поведение". Който, чете автомобилни списания и следи MASTER тестовете знае за какво става на въпрос.
  • #11
    Анонимен ( преди 11 години )
    КИТ = Морски бозайник,представител на разреда водни плацентни бозайници Китоподобни.
  • #10
    бъчваря ( преди 11 години )
    Щом казваш...Все пак това е мотор ново поколение. Дори да бе без турбина и със същия работен обем като моторът, който замества, пак щеше да е доста по-икономичен заради техническите решения в него. Остави турбината. Вземи за пример трицилиндровия почти близнак на Пежо 208. И без турбина има подобен разход на гориво, но с по-ниска мощност и въртящ момент. Защо да не си повишим мощността и въртящия момент с една турбина, след като това няма да бръкне в джоба ни спрямо варианта без турбина?
  • #9
    до: testmaniac ( преди 11 години )
    Маздата е КЛАСИ над Мондеото.На външен вид са горе-долу най-добрите в класа си,но само до там са хубавите неща за Мондеото...
  • #8
    Анонимен ( преди 11 години )
    Скоро време можем да очакваме да почнат да слагат и двигатели от скутери по колите си.Жалка работа.Винаги съм го казвал и пак ще го кажа:малък мотор+голяма кола=висок разход.Абсолютно винаги висок разход при реални условия.Разбира се голямата кола няма да бъде винаги празна.Човек си я взема голяма с тенденция да вози хора и да пълни багажника.Хайде познайте с малката моторетка 1.0 колко ще харчи този кютюк?Гаранция,че ще е колкото или повече от 1.8-2.0 литрови добри и икономични мотори.
  • #7
    бъчваря ( преди 11 години )
    testmaniac, бензина гони 3 лева тук, а 1.6 Ecoboost не е от най-икономичните дори при Фокус.
  • #6
    бъчваря ( преди 11 години )
    По-скоро притежаваше Астон Мартин.Сегашният дизайн на Астон Мартин бе сътворен в сътрудничество с Форд, когато англичаните бяха собственост на американците. Специално пък в тоя дизайн на Мондео, имат пръст и дизайнери, работещи за Астон Мартин по времето, когато бе собственост на Форд. А еднолитровия мотор притежава 200 Nm въртящ момент и то в много голям оборотен диапазон - 1400-4500 об/мин.
  • #5
    testmaniac ( преди 11 години )
    Това мондео и мазда 6 са най-красивите коли в този клас. Дано видим и нещо хибридно. 1.0 EcoBoost-а колкото и да е хубав да го забравят на това купе. 1.6 и 2.0 турбинките ще са му тамън.
  • #4
    123 ( преди 11 години )
    Форд не притежават Астон Мартин. Продадоха го на Продрайв и Деивид Ричардс преди няколко години!
  • #3
    Advokata ( преди 11 години )
    Ipo vse pak Ford pritejava Aston Martin imat pulnoto pravo... Puk i da ne spomenavam,4e sa edni ot purvite...
fallback
Последни